Nnywellness.com

Hvor er å sjekk hvis det frostvæske i girolje


Hvis du tror at du har frostvæske i overføring væske, bør du unngå kjøring bilen før du avgjøre hvis to væsker blandes og korrigert problemet. Dette kan innebære drenering og rødme begge systemene. Uavhengig av frostvæske bruker kjøretøyet, tegn på frostvæske i overføringen er de samme. Den bare bestemt måten å avgjøre om det er frostvæske i overføringen er imidlertid å ta bilen til en sertifisert mekaniker og la ham kjøre en fullstendig kontroll av overføring og kjølesystem.

Instruksjoner

• Ta hensyn til funksjonen for overføring. Hvis det er frostvæske i overføring væske, vil overføring skli eller stall. Dette er spesielt tydelig når akselererende fra en fullstendig stopp.

• Se på fargen på overføring væske. Frisk girolje er en skarp rødfarge på grunn av fargestoff som legges til væsken. Hvis væsken er en melkeaktig rosa farge, har enten frostvæske eller vann i den.

• Inspiser linjene fra overføring og radiatoren. Hvis noen er sprukket, kan slitt eller skadet, det være frostvæske i overføring væske.

• Lukt girolje. Hvis det er en søt lukt til det, er det blandet med frostvæske.

• Demonter overføring. Måten å gjøre dette er avhengig av typen kjøretøy du har. Frostvæske vil holde seg til metall og være merkbar når overføringen er demontert.