Nnywellness.com

Hvordan fjerne frontruter


Hvordan fjerne frontruter

Stokker og steiner og bare ren gamle alder kan være nok til at du vil fjerne frontrutene fra bilen å erstatte segl eller glasset selv. Prosessen med å fjerne frontruten er overraskende enkelt og krever lite i form av spesialverktøy. Alt du trenger er lett tilgjengelig hos din lokale bildeler butikken.

Instruksjoner

• Dekk frontruten med et stort håndkle å beskytte den mens du arbeider. Skyv metall slutten av trim verktøyet under rustfritt stål trim av frontruten. Hva du finner er at under trim er det klipp holder den på plass. Arbeid verktøyet under trim til en av krokene på slutten av verktøyet fanger en av klippene. Når du føler dette, trekk forsiktig verktøyet mot midten av frontruten. Da åpnes utklippet vil du høre en smellende lyd. Gjenta dette helt rundt frontruten til alle klippene holde trim på plass har blitt åpnet. Noen foran frontruter holdes på plass med små skruer; Dette kan sees lett. Fjern skruene. Når de åpnes eller skruene fjernet, ta trim av bilen, være forsiktig med å bøye den.

• Kuttet butyl vinduet forseglingen på utsiden av vinduet med verktøyet kniv. Ikke vær bekymret fjerne dette i ett stykke; Hvis du installerer en ny frontrute må du sette en ny butyl sel på plass.

90-graders blad av kaldt kniven inn kanalen mellom rammen av bilen og frontruten. Slå på håndtaket slik at bladet roterer under frontruten og kutt i butyl segl mellom rammen og tykkelsen på glass. Alltid holde i håndtaket kaldt kniven rett opp fra overflaten av glasset, trekke kaldt kniven i T-håndtaket jevnt og stadig rundt hele vinduet.

• Sitt i bilen. Frontruten blir støttet av rammen hviler, så du trenger ikke å bekymre deg om det falle på deg. Trykk utover på glasset øverst nær sentrum, sette tre mellom glasset og ramme å holde gapet og gå tilbake på utsiden av bilen.

• Ta tak i kanten av glasset gapet og trekk den ut og vekk fra rammen av bilen fjerne frontruten.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke spesielle "glass håndtak" fjerne frontruten. Glass skaleringshåndtakene som et håndtak med en stor sugekoppen på hver ende. Har noen hjelpe deg under trinn 4 og 5. det vil være lettere å håndtere glasset.
  • Kontroller at håndtaket på kalde kniven er vinkelrett til glasset bestandig interiør butyl forseglingen vil ikke kutte rent og du vil ha vanskeligheter med å fjerne frontruten.