Nnywellness.com

Hvordan du finner en Blackberry på datamaskinen


Hvordan du finner en Blackberry på datamaskinen

Når en BlackBerry kobles til en datamaskin med "Mass Storage modus" aktivert på BlackBerry, kan du finne BlackBerry på datamaskinen med Microsoft Windows Utforsker. Når det er masse lagringen måte og koblet til en datamaskin, viser BlackBerry-enheten på datamaskinen som en flyttbar stasjon. Finn BlackBerry, oppført som en flyttbar stasjon med en stasjonsbokstav, akkurat som du ville en glimtet kjøre eller ekstern hard kjøre. Stasjonene vises i den venstre ruten i Windows Utforsker-vinduet. For å koble BlackBerry datamaskinen i masse lagringen måte, kontroller at BlackBerry Desktop Manager synkronisering ikke kjører på datamaskinen.

Instruksjoner

• Kontroller at BlackBerry Desktop Manager programvaren ikke kjører på datamaskinen. Hvis programmet desktop manager starter under oppstarten av Windows, kan du lukke programmet.

• Koble en ende av kontakten kabelen inn i BlackBerry, og koble deretter den andre enden inn i datamaskinen.

• Velg "Ja" på BlackBerry når bedt om og trykke på styreflaten eller styrekulen å tillate "Masse lagringen måte." Ledeteksten vises når enheten finner datamaskinen. Masse lagringen måte vil at datamaskinen skal bruke BlackBerry som en flyttbar stasjon.

• Høyreklikk på Windows "Start"-knappen på datamaskinen og velg alternativet "Åpne Windows Explorer". Windows Utforsker file manager åpnes. Klikk "Datamaskin" i venstre navigasjonsruten til å utvide stasjoner og mapper ikke utvides. BlackBerry-enheten vises som en stasjon, med en tilordnet stasjonsbokstav og etiketten "Flyttbare stasjonen."

• Klikk alternativet "Tas kjøre" i navigasjonsruten til venstre vise mappene på BlackBerry i høyre rute.