Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak lagrene på en 2003 Ford Explorer


Hvordan erstatte bak lagrene på en 2003 Ford Explorer

Ford Explorer er den nyere versjonen av Mercury fjellklatrer. Som med alle off-road kjøretøy ta av hjulet lagrene juling. For Explorer å håndtere slik det er utformet må, hjulet lagrene være i god stand. Vann kan forårsake lagrene for rust og det kan bryte ned fett i hjulet peiling bolig. Samlingen peiling på Explorer er forseglet for å hindre vann fra øve press mot bærer segl.

Instruksjoner

• Park Explorer på en flat asfaltert område. Sett bilen i park og trykk ned på nødbremsen. Angi Tidsblokker bak hjulene. Plasser kontakten under ramme i Explorer like bak bakre passasjer døren. Løsne det lug vanskelige problemer og deretter jekke opp Explorer så hjulet er omtrent to inches av bakken. Fullføre løsner lug vanskelige problemer og fjerne dekk.

• Finne caliper bolten på bremsen montering ligger på toppen av stål bremsen platen. Bruk en skralle løsne caliper bolten og fjerne de to delene av låsen åpner og lukker. Kontroller at du kan støtte opp låsen åpner og lukker når du lirke den av bremsen platen; bruke en strikk ledningen er et alternativ. Bremsen linjen og caliper koble, så hvis det er stress satt på bremsen linjen av vekten av den dingler caliper, linjen vil komme. Fjerne bremseklossene fra inne i caliper.

• Trekke rotoren av wheel hub; Hvis rotoren er fast, tapper du den med en gummihammer for å løsne den. Koble anti-Lock bremser System (ABS) ledningene fra hjulet peiling montering. Skru spindel mutteren på lageret huset og bruke en skralle for å fjerne den. Se etter en vaskemaskin og fjerne det også.

• Se etter boltene holder hjulet peiling montering sammen og løsne boltene med en skralle. Du vil ha fire skruene fjerne. Knytt en lysbilde hammer på lug stenderne og sikre hammeren med det lug vanskelige problemer. Bruk lysbilde hammer for å fjerne huben bærer fra huset. Det kan ta flere forsøker å fjerne lageret.

• Gni fine sandpapir på bolig å fjerne rust og korrosjon. Sette inn det nye hjulet bærer i bolig og skyv det så langt det går. Erstatt de fire skruene på hjulet peiling montering. Kunsten å trekke lageret i posisjon er å stramme skruene likt. Bruk en skralle til boltene.

• Sette vaskemaskinen og spindel mutteren tilbake på plass, knytte bremsesystem og ABS ledninger og legge dekk på og stramme det lug vanskelige problemer.

• Pumpe bremsene i Explorer opprette hydrauliske trykket i caliper stempelet. Kjøre kjøretøyet fremover og bakover noen få føttene til sikre at bremsene er fungerer etter gjenoppbygging.