Nnywellness.com

Hvordan koble en Ford drivstoff linje


Hvordan koble en Ford drivstoff linje

I motsetning til mange annet fabrikanter utviklet Ford Motor Company ingeniører en spesiell beholde klipp for å holde drivstoff linjene på plass. Mens mer vanlige varianter av drivstoff linjer ligne komprimering fittings brukes i avløp systemer, Ford funksjonen en fakles slutt som sprer seg i en bolig som kan låses på plass når klippet settes inn i siden av huset. Som med spesialitet deler er det best å bruke spesielle verktøy for å fjerne den. Men hvis du er forsiktig, kan du fjerne en Ford drivstoff linje med en lomme skrutrekker og litt tålmodighet.

Instruksjoner

• Tilgang til leder av klippet i siden av brennstoffledningen ende bolig.

• Plassere verktøyet for fjerning av drivstoff-linje rundt hodet av klippet slipp klemmen, og trekk forsiktig brennstoffledningen fra filteret. Hvis du ikke har en drivstoff linje flytting verktøyet, gå videre til trinn 3.

• Plassere lomme skrutrekkeren mellom hodet av klippet og kroppen av brennstoffledningen ende bolig. Med stadige lirke klippet utover og fra gassledningen. Når klippet er fjernet, trekk forsiktig brennstoffledningen fra filteret.

Tips og advarsler

  • Beholde klippene er laget av plast og bryte lett. Hvis din drivstoff er mer enn fem år gammel, eller linjen er ikke fjernet i det tidsrommet, bruke pengene å plukke opp en drivstoff linje flytting verktøyet. I tilfelle du bryter klippet, må du kjøpe en nye drivstoff linje, som klippene er tilgjengelige separat fra linjen.