Nnywellness.com

Hvor å endre den bakre differensial væsken på en 2003 GMC Sierra


Hvor å endre den bakre differensial væsken på en 2003 GMC Sierra

Endre gear oljen i den bakre differensial GMC lastebil vil forlenge levetiden til tannhjul og lagrene sel i den bakre enden. Sammen med smøring, gear oljen kjøles girene og betingelser på sel i bakakselen bolig. Det er flere forskjellige alternativer for bakre ender på GMC, men prosessen med å endre olje er den samme. Husk å Konsulter forhandleren eller en auto deler profesjonell for utstyr olje til bruk i din lastebil.

Instruksjoner

• Posisjon et avløp pan under midten av bakakselen boliger deretter Fjern boltene holder dekselet på differensial socket og ratchet. Lirke dekselet løs fra differensial bolig med en sparkel og at utstyr oljen renne i pannen.

• Skrap av gamle pakning materialet fra akselen bolig og dekselet med en pakning skraper eller kitte kniven. Tørk ned dekket og underlaget på differensial bolig med en ren klut, fjerne olje eller rusk på overflater.

• Plasser en ny pakning på differensial dekke og Plasser dekselet mot differensial bolig. Installere festebolter hånd så stram ved hjelp av en krysset mønster med kontakten og ratchet.

• Skru fyll pluggen fra differensial dekke bruker ratchet og socket og fyll differensial med gear olje. GMC lastebiler bruke annet utstyr oljer avhengig av alternativene i din differensial. Ønsket-lås og åpne differensialer har ulike krav så sjekk med forhandleren for anbefalt utstyr olje.

• Stikk oljeflasken utstyret inn i hullet i dekselet for å fylle den. Differensial er full når utstyret olje bare begynner å kjøre ut av hullet. Installere plug-in og stram den med kontakten og ratchet. Tørk dekk med en klut og fjerne avløp panne fra lastebilen.

• Kast brukt utstyr olje riktig. De fleste auto deler butikker har et program i stedet for resirkulering brukt olje, og det er ofte gratis hvis du tar i olje.