Nnywellness.com

Hvordan fjerne strøk en motorsykkel gass Tank


Hvordan fjerne strøk en motorsykkel gass Tank

En motorsykkel gasstanken er del av motorsykkelen som har den største malt overflaten og er den mest synlige. Når gass tank malingen ikke ser sitt beste, er det merkbar. Grunning paint er den faktiske fargen malingen, men ikke har noen glans eller skinne på den. For å gjøre gasstanken virkelig skiller seg ut og se ferdig, må den klarlakk maling. Bruk klarlakk å en motorsykkel tank er ikke lett fordi tankens sted, men det er mulig.

Instruksjoner

• Sand motorsykkel gasstanken med 800-korns slipepapir og vann. Holde sandpapir dryppende våt mens sliping så buildup ikke samle på sliping papiret og forårsake dype riper på malte overflaten. Dypp sandpapir i en bøtte med vann med få minutters mellomrom for å holde den våte. Skyll gasstanken når sliping er ferdig og la dem tørke helt.

• Sted maskeringstape rundt delene knyttet til gasstanken hvis gasstanken er fortsatt på motorsykkelen. Hvis tanken ikke er installert på motorsykkel, plasser bånd over hullene i gasstanken så klart strøk maling ikke får i gasstanken.

• Tørk gasstanken med voks og fett remover og et håndkle å feilfri alle voks rester eller fett fra fingeravtrykk av gasstanken. Disse tingene kan vises under klarlakk maling etter det har tørket. Voks og fett remover fordamper fort og trenger ikke å bli renset ut.

• Spray tre til fire klart strøk med maling på gasstanken, holder strøk tynn nok til at malingen ikke kjører. Hold sprøyta 6 til 8 inches fra overflaten, og flytte den fra venstre til høyre, ikke opp og ned. Maling i fem minutter mellom strøk.

Tips og advarsler

  • Ikke spraymaling inne i en lukket bygning uten tilstrekkelig ventilasjon.