Nnywellness.com

Hvordan du kobler en hjemmekino til en Digital kabelboks


Hvordan du kobler en hjemmekino til en Digital kabelboks

Hjemmekino systemer kan variere fra enkle, små soverom oppsett til komplekse dedikerte teater rom ordninger, avhengig av plass og type erfaring du ønsker. Når du har det teater systemet installert og fungerer, kan du legge til en digital kabelboks i løpet av minutter.

Instruksjoner

Koble

• Plass din digital kabelboks hvor du ønske den og koble den til kabel stikkontakten med koaksialkabelen. Kabelboksen skal innen to til tre fot hjemmekino mottakeren slik kablene kan nå uten tilværelse hevet stram.

• Få en posisjon der du kan se tilbake paneler på boksen digital kabel samt hjemmekino mottakeren. Du må bruke en lommelykt, som det kan være vanskelig å lese tilkobling etikettene i de lyse rommene.

• Koble HDMI-kabelen til utgang tilkoblingen på baksiden av boksen digital kabel og koble deretter den andre enden av kabelen til HDMI-inngangen på din hjemmekino-mottaker. I tilfelle at begge enhetene ikke har en HDMI-tilkobling, kan du erstatte en komponentvideo-kabel (kabel med rød, blå og grønne tips video) og en RCA-kabel (kabel med rød, hvit og gul) for lyd. Merk at HDMI vil overføre full kvalitet digitalt signal; Komponentvideo er litt dårligere, og stilen RCA er betydelig dårligere. Mens du ikke kan merke en betydelig forskjell mellom HDMI og komponent-video, vil RCA stil bidra til signal degradering, gir deg en mindre lydkvalitet. RCA kan også brukes for video hvis du ikke har komponent video-kontaktene.

• Slå på datamaskinen og sett hjemmekino mottakeren til riktig inngangen. Ha en "Kabel TV" eller "Kabel/satellitt", men for best resultat se brukerhåndboken for den bestemte enheten.

• Med mottaker satt skjedde kabel signalet, surfe gjennom noen kanaler på kabelen for å sikre at det fungerer. Noen kabelselskaper krever at du ringe dem for å tilbakestille din digital kabel-boksen når du først koble den opp eller kobles fra det opprinnelige oppsettet. Hvis du ikke får et signal fra din kabel eller en feilmelding på skjermen, kan du ringe kabelleverandøren ha det sende signalet.