Nnywellness.com

Slik endrer du et dekk på en uendelig Qx4


Uendelig Qx4 er en svært populær SUV-modell med et sporty utseende og luksus styling. Qx4 er en meget robust og tøff kjøretøy, og ennå gir en meget behagelig tur. Som du vil endre et dekk på din uendelig Qx4, lar åpen hjulet godt design deg rask tilgang til dekk, som gjør det ganske enkelt å endre et dekk og få deg tilbake på veien.

Instruksjoner

• Sett bilen overføring i "Park" og plassere en tre blokk foran en av fremre dekk. Hvis du endrer en front dekk, plassere blokken foran motsatt forhjul. Skyv blokken mot fronten av dekket slik at bilen ikke vil rulle. Hvis du er parkert i et område der kjøretøyet er skråstilt nedover mot baksiden, plassere en blokk på baksiden av fronten dekket også.

• Løsne det lug vanskelige problemer på dekk som du vil endre i et dekk verktøy eller crowbar. Løsne det lug vanskelige problemer ved å slå dekk verktøyet mot klokken på mutteren og snu akkurat nok slik at de ikke vil forårsake dekket å slå når den starter opp på bil jack - kanskje en eller to komplette svinger av mutteren.

• Sett bilen jack under bilen ramme nær foran eller bak dekk, avhengig av hvilke dekk du endrer. En sirkulær hakk vises på bunnen av rammen som din jack vil passe inn i å stabilisere bilen når den starter opp.

• Kontroller at jack's hydraulisk release ventil låses på plass og sett verktøyet dekk i sporet på siden av kontakten. Heve bilen ved å flytte verktøyet dekk og forårsaker jack løfte bilen opp. Fortsett dette til dekk er bakken, så Fortsett å løfte bilen litt mer med bil jack før du kan skyve en jack står under akselen nærmest dekket du vil endre.

• Skyv sokkelen jack under biler akselen nær dekket, og senk bilen på standen av sakte snu hydraulisk utgivelsen ventilen på din bil jack med verktøyet dekk til bilen kommer til å hvile på standen. Når bilen sitter på jack, Lås hydraulisk utgivelsen ventilen av ved å snu den tilbake til låst posisjon. Hvis du finner at din dekk sitter tilbake på bakken etter senke bilen på jack standen, oppreise bilen med bil jack og satt jack standen til en høyere innstilling. Gjenta prosessen for å senke bilen på kontakten.

• Angre det lug vanskelige problemer på dekket av benytter en dekk verktøyet for å løsne dem fra aksel hub bolter. Fjern gamle dekk og erstatte den med en ekstra. Sett dekket på hub bolt og hold den på plass mens du setter det lug vanskelige problemer tilbake på bolt og hånd-stram. Starter på toppen lug mutteren og skru mutteren som du kan med verktøyet dekk til dekk begynner å slå på akselen. Flytte til lug mutteren på motsatt side av huben og gjenta prosessen med stramme bolten. Fortsett denne prosessen flytte til det motsatte siden av huben til du har strammet mutteren som du kan uten å vri på hjulet.

• Heis bilen med bilen jack før du kan fjerne jack står under akselen og ta det helt ut fra under bilen. Langsomt slå hydraulisk release ventil og la bilen å sitte på bakken. Fjerne bilen plugg fra bil rammen annonsen Velg verktøyet dekk for å boltene på dekk du erstattet, følger det samme mønsteret som trinn 6 til boltene er strammet så langt som mulig uten å bryte bolter.

• Fjerne blokker fra fronten dekket av kjøretøyet og sette din bil jack, jack stativ, gamle dekk og alle verktøyene på baksiden av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Når senke din kjøretøy aksel på jack stativet, må du bekrefte at du ikke får bremsen linjen eller andre linjer crimped stå og akselen.