Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak lagrene på en 2002 Hyundai aksent


Hvordan erstatte bak lagrene på en 2002 Hyundai aksent

Den 2002 Hyundai aksent bakhjulet kulelager bør byttes hver 100.000 miles, men ekstreme værforhold kan føre dem til å mislykkes for tidlig. Du kan fortelle når bakhjulet lagrene må erstattes når du hører støy kommer fra bakhjulene når du runder hjørner. Prosedyren for å erstatte bakhjulet lagrene er den samme for begge bakhjulene.

Instruksjoner

• Bruk en jack for å heve den bakre førersiden av bilen. Sikre bilen med jack stå høyne passasjer side med en jack - sikre passasjersiden med en annen jack stå og kontroller at baksiden av bilen er sikker.

• Løsne og fjerne det lug vanskelige problemer og trekke hjulet fra car´s rammen og sett det til side. Med hjulet fjernet, angi nødbremsen og deretter bruke en slagskrumaskin fjerne center bolten fra hjulet fjellet.

• Bruke en socket fastnøkkel til å fjerne brems skyvelære festeboltene - dette vil tillate deg å dra bremseklossene av caliper mount. Angi bremseklosser til side og deretter bruke en socket fastnøkkel til å fjerne to caliper festeboltene. Når caliper slippes, knytte det til hjulet coilspring med et stykke wire.

• Slipp nødbremsen og deretter bruker en innvirkning skrutrekker til å fjerne to skruene som fester brems rotoren. Dette vil tillate deg å dra rotoren fra fjellet. Med rotoren fjernet, kan du bruke en to-arm avtrekker fjerne wheel hub (midten puller på aksel akselen). Bruk en socket fastnøkkel til å ta ut boltene som holder varmeapparatet levering røret og deretter fjerne røret fra rammen og sett det til side.

• Finn CV felles og bruke en socket fastnøkkel fjerne åtte skruene som omgir den (disse boltene er nær bilens overføring). Med disse bolter fjernet, trekke akselen av rammen. På utsiden av akselen bolig, Finn og fjerne fire festebolter med en socket skiftenøkkel. Fjerne disse boltene vil gi deg tilgang til akselen boliger kulelager.

• Bruke et verktøy for å fjerne lagrene fra akselen bolig og sett deretter inn den nye retningen i stedet for den gamle (Påfør et tynt lag av motoren fett til lageret før du installerer dem). Stram nye lagrene i akselen bolig med verktøyet å knytte akselen til bolig og sikre det på plass med fire festeboltene. Koble åtte skruene rundt CV felles.

• Installer varmeapparatet røret til hjulet montere og fest den med bolter tidligere har fjernet. Koble hjulnavet til hjulet montere (Bruk verktøyet å trykke huben tilbake på plass) og deretter installere brems rotoren og sikre det på plass med to bolter.

• Løse brems skyvelære og installere den på nytt til caliper montere med to caliper festeboltene. Sette bremseklossene tilbake på caliper mount og sikre dem med brems skyvelære festeboltene.

• Plasser hjulet tilbake på rammen, stramme det lug vanskelige problemer i et krysser mønster og senk bilen fra jack står.