Nnywellness.com

Slik feilsøker du en Garmin Nuvi 260


Slik feilsøker du en Garmin Nuvi 260

Den Garmin Nuvi 260 er en type GPS (fleste plasserer system) enhet. Den plukker opp et satellittsignal, som bidrar til det finne din nåværende posisjon og veileder deg til bestemmelsesstedet ved å tilby omdreining-av-omdreining retningene gjennom den på skjermen kartvisning. Hvis du har problemer med å bruke din Garmin Nuvi 260, må du feilsøke enheten.

Instruksjoner

• Slå på Garmin Nuvi 260 mens du er utenfor ved å trykke på strømknappen. Vent noen minutter til enheten plukke opp satellittsignalet. Hvis det ikke plukker opp, kan du prøve å endre posisjonen din. Høye trær, bygninger og andre strukturer kan blokkere satellittsignalet.

• Endre temperaturen i bilen. Den Garmin Nuvi 260 å lade mens koblet til bilens strømkilde, er temperaturen over frysepunktet.

• Skru ned baklyset på Garmin Nuvi 260 å hjelpe holde på en lading lenger. Trykk "Verktøy"-alternativet på hovedskjermen. Trykk deretter "Innstillinger" og "Vis." Trykk "Lysstyrke" for å justere skjermens bakgrunnsbelysning.

• Lad ut batteriet på Garmin Nuvi 260 helt å rette en unøyaktig batteriikonet. Når batteriet, koble Nuvi til bilens strømkilde og tillate batteriet å lade uten avbrudd.

• Kalibrere skjermen på Garmin Nuvi 260 hvis den ikke svarer når du berøring den. Slå av enheten og trykk og hold power-knappen i minst 30 sekunder. Dette vil bringe opp kalibreringsskjermen.