Nnywellness.com

Forklaring av megapiksler & størrelse


Antallet megapiksler har direkte forbindelse til størrelsen på papirkopien av bildet som er produsert. Ikke bare gjør antall megapiksler effekt utskriftsstørrelse, men også kvaliteten på den resulterende ut. Finne den riktige balansen mellom megapiksler brukes og utskriftsstørrelse ønsket kan produsere kvalitet uten de digitale filene blir for stor eller for liten.

Historie

I 1991 var innføring av en 1.3 megapiksel sensor av Kodak for Nikon F-3 produsere utskrifter på maksimalt 4 "x 6" samtidig opprettholde anstendig kvalitet. I 2008 økt utgivelsen av forbruker-nivå digitalkameraer kan 10 megapixels størrelse for å være stor nok for plakat store utskrifter.

Funksjonen

Funksjonen til å bestemme antall megapiksler å bruke for å oppnå ønsket utskriftsstørrelse styres av oppløsningsinnstillingene bygd inn i det digitale kameraet. Endringer i oppløsningsinnstillingene for vil ikke bare endre antallet megapiksler brukes til å fange bildet, men også endre størrelsen på bildefilen. Basert på størrelsen på papirkopiene ønsket, har brukere muligheten til å øke eller redusere antallet megapiksler brukes når som helst.

Typer

Standarden i megapiksler er i stadig endring i både forbrukere og profesjonelle digitalkameraer. Når du gjør digitalkamera kjøpe beslutninger, bør spesiell oppmerksomhet vies til maksimumsstørrelsen ut som vil være ønsket for å avgjøre det maksimale antallet megapiksler som vil være nødvendig. Mens behovene til profesjonelle fotografer kan falle i 12 til 15 megapiksler området, kan gjennomsnittlig savnene av forbrukeren være mye lavere.

Betraktninger

Basert på det faktum at gjennomsnittlig forbrukere sjelden ønsker utskrifter større enn 5 "x 7" i størrelse, bør spesielle hensyn gis til flere funksjoner i digitale kameraer. Basere kjøpe beslutninger på helhetlig kunnskap av hvordan antallet megapiksler påvirke størrelsen på Skriv ut bilder, gir forbrukere muligheten til å fokusere på digitalkamera funksjoner som video, zoom, lagringsplass og bildestabilisering.

Misforståelser

Den største misforståelsen om megapiksler og størrelse er at bildene tas med høyest mulig oppløsning for å oppnå høyeste kvalitet. Faktisk så lite som to megapiksler er alt som er nødvendig for å produsere høy kvalitet 4 "x 6" utskrifter, mens en fem-megapixel kameraet har evnen til å produsere høy kvalitet utskrifter 6 "x 9" og høyere. Øke antall megapiksler når ta bilder vil produsere større bilder og store filstørrelser. Men endrer dette drastisk ikke kvaliteten på den resulterende ut på forbruker-nivå.