Nnywellness.com

Hva gjør jeg Hvis berøringsskjermen Samsung Glyde slutter å fungere?


Samsung Glyde er selskapets første mobiltelefon med berøringsskjerm. Mens funksjonen gjør telefonen enklere å bruke, Hvis berøringsskjermen slutter å fungere, er enheten nesten ubrukelig. Avhengig av hvor lenge har du eid telefonen, har du flere alternativer for å løse problemene.

Ta telefonen tilbake

Det Samsung Glyde gir brukere med en 30-dagers garanti. Vanligvis Glyde opphøre ikke arbeider til garantien er over, men hvis det er fortsatt under garanti, bare ta det tilbake til Verizon eller hvor du kjøpte det og be om refusjon. Hvis de tilbyr en ny telefon, be om noe annet. Det Samsung Glyde vil mest sannsynlig gjøre samme over igjen.

Etter 30 dager

Etter tretti dager kan du prøve å bruke din egen bestemmer denne billig telefonen. En reparerer innebærer å plassere en stripe tape over batteriet du skal holde det på plass mot kontaktene. Batteridekselet må festes på over dette tapet opp batteriet, som kan kreve noen gjør, men det vil midlertidig løse problemet. Hurtigreparasjonen vil forbedre funksjonen av telefonens mange funksjoner, men det fortsatt kan være vanskelig å ringe på berøringsskjermen.

Skifte batteri

Andre strategien som mange bruker å fastsette denne telefonen er å erstatte batteriet med en ny. Dette er ikke den mest kostnadseffektive, fordi til slutt batteriet slites og du er tilbake til utgangspunktet. Kanskje er en bedre løsning å bare bruke de ekstra hundre dollar og få en splitter ny telefon. De fleste raske reparasjoner for det Samsung Glyde er midlertidige og vil vare om et par uker. Den eneste andre alternativet er å klage til selger og håper for en rabatt eller en pause på en annen telefon.