Nnywellness.com

Hva hastigheten SD kortet du trenger i en Sat-NAV?


Hastigheten på enheten bestemmer hastigheten på SD-kortet bør du. Satellittnavigasjonssystemer, som det globale posisjoneringssystem brukt i USA, krever at kartene lagres i minnet. Du kan utvide det interne minnet på enheten med SD-minnekort, hvis enheten kan støtte den. Hastigheten på kortet avgjør hvor raskt informasjon kan skrives til og leses fra den.

SD Card anbefalinger

Hastigheten på SD-kortet som brukes i GPS-enheten er avhengig kravene til enheten. Ifølge Garmin fungerer alle hastigheten på kort. TomTom, anbefaler imidlertid at du kjøper den raskeste SD kortet tilgjengelig. Magellan støtter bruk av SD-kort, men gjør ingen anbefaling for hastigheten du bør bruke. Til slutt, hastigheten på SD-kortet påvirker bare leser og skriver data til kortet. Et minnekort som er raskere eller langsommere enn spesifikasjonene for enheten vil fortsatt lagre data pålitelig.

SD kort hastighet

Secure Digital-minne kort spesifikasjonen bruker hastighet klasser for å indikere hvor raskt kortet kan lese og skrive data. Klassene er rangert fra klassen to klasse ti og differensiering er gitt evne til å overføre data. En klasse to SD-kortet kan lese og skrive på 2MB per andre, klasse fire kjører på 4MB per sekund og så videre. I 2009, en ny fart klasse ble etablert, kjent som "Ultra High Speed," som starter på UHS klasse på 10MB per sekund.

SD Card størrelse

I tillegg til hastigheten på kortet, bør du også vurdere størrelsen på kortet for GPS-enheten. Garmin anbefaler et 4GB kort og TomTom sier at den har testet 2GB-kort. Hvis programvaren til GPS-enheten ikke kunne lese større størrelse kortene, kan det hende du ikke kan brukes. Garmin's software gjenkjenner for eksempel bare 3000 kartsegmenter, uavhengig av størrelsen på dataene, så selv om du har en mye større SD-kort, vil du bare kunne lagre 3000 kartsegmenter verdt av data.

GPS

I USA, regjeringen eier og driver Sat-Nav systemet. Den bruker 24 lav bane satellitter til å gi stedsinformasjon til mottakere på jorden. Satellitter bane jorden på ekvator, som setter dem i sørlige himmelen for innbyggerne i Nord-Amerika, i en geosynchronous bane. Denne banen kamper rotasjonshastighet jorden slik at satellitten forblir i en fast stilling i himmelen, i forhold til bakken, gir en konsekvent poenget med referanse. GPS-mottakere motta bare koordinater fra bane satellitter, de må gjelde de koordinatene kart, som lagres internt. Ingen kartdata sendes fra satellittene og GPS-mottakere kan ikke sende informasjonen til satellittene.