Nnywellness.com

Hvordan du bytter en Audio-forsterker


Forsterkere, også kjent som mottakere eller surround-lyd mottakere, kobles direkte til høyttalerne og brukes som en signalkilde bytte stasjon. Lyd og/eller video enheter som DVD/Blu-ray-spillere, kabel bokser, satellitt-mottakere og spillkonsoller er koblet til forsterkeren, og deretter en enkelt tilkobling går ut fra forsterkeren til TVEN. Forsterkere kan byttes ut for ulike som ny støtter samme tilkoblingstypene du trenger.

Instruksjoner

• Koble fra alle kabler som er koblet til baksiden av den gamle lydforsterker, husk hvilke kabler gå til og pass på å ikke koble dem fra lyd-/ enhet(er) og høyttalere. Fjerne den fra området når du har det fullstendig frakoblet.

• Sted din nye lydforsterker på ønsket sted, holder den litt snudde for nå, så du kan komme tilbake tilkoblinger panelet.

• Koble høyttalerne og tilkoblingen kablene til riktig utgang/input portene på nye forsterkeren. Merk at hver høyttaler må kobles til samsvarende port høre lyden riktig. f.eks subwoofer "Subwoofer" port og surround høyre høyttaler "Surround høyre" port. Når alle kablene er tilkoblet, kan du koble strømkabelen til overspenningsvern eller grenuttak.

• Snu forsterkeren til stedet du vil det, og slå den på. Hvis nødvendig, kan du se brukerhåndboken for å gjøre deg oppmerksom på alle operativsystem forskjellene mellom den og gamle forsterkeren. Når du er klar, slår på de ønskede mediene og begynner å bruke den.