Nnywellness.com

Hvordan endre Bolt mønsteret


Bilens bolt mønster refererer til hvor mange slepe bolter huben kan godta og avstanden som hjulet pigger - eller hull hvis bilen bruker lug bolter og ikke lug vanskelige problemer - er fra hverandre. For eksempel på et kjøretøy som bruker 4x114.5-mm hjul, er det fire hjul pigger på kjøretøy som er 114.5 mm overfor hverandre. Bolt mønsteret bestemmer hvorvidt en bestemt hjul vil passe på bilen. Det er et par måter å endre bilens bolt mønster, den enkleste som er installasjon av kort.

Instruksjoner

• Bestemme bilens bolt mønster. Gjør antall hjulet stenderne eller slepe skruehull i senteret som er komponenten på suspensjon som hjulet sikre å. På hjul med et likt antall lug pigger (4, 6, etc.), mål avstanden fra en av stenderne til den rett overfor det. På oddetalls-stendere, mål fra ett hjul stud til området direkte over det og nøyaktig mellom to motstridende stenderne.

• Finne ut hva bolt mønsteret du vil installere. For eksempel, du kan ha en bil med en 4 x 100 mm bolt mønster, og du vil installere hjul som har en 5 x 114 mm bolt mønster. Vær oppmerksom på at det ikke er kort for hver bolt hull konvertering. Vanligste konvertere samme antall hjulet stenderne design med samme nummer, men i en annen plassering. Det er også kort som konvertere fra et mindre antall hjulet pigger til større antall, for eksempel fra en fire til fem.

• Løsne det lug vanskelige problemer på bilen med dekk verktøyet. Løfte bilen med et gulv jack og støtte det på jack står. Avslutte det lug vanskelige problemer og hjulet. Skyv hjulet kortet på huben. Tråden på og boltene medfølgende lug slik at kortet er boltet til huben på eksisterende hjulet stenderne. Kortet vil ha nye bolt mønsteret.

• Installere nye hjulene ved å skyve dem på hjulet kortet så threading på det lug vanskelige problemer. Husk på dette punktet du ikke kan bruke hjulene som du bruker med mindre du fjerner bolt mønster kortet. Senk bilen til bakken og stram det lug vanskelige problemer. Gjenta for gjenværende hjulene av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Hjulet kort kan tvinge hjulet videre fra bilen, forårsaker problemer med klaring. Kontroller at du ikke har problemer med dette. Hjulet kort kan også plassere ekstra stress på hub og aksel montering siden de kan finne hjulet videre fra suspensjon.