Nnywellness.com

Hvordan forhandle en bil handelen i verdien


Når du handel gamle bilen for en ny, vil forhandleren forsøke å gjøre ekstra fortjeneste ved å tilby deg engros verdien, ikke den faktiske markedsverdien. Ved å vite hvor mye plass du har å jobbe med, og ved å sikre at både du og bilen forhandler gjøre en fortjeneste på avtale, kan du forhandle handelen.

Instruksjoner

• Forhandle handelen i verdien på bilen din ved å finne ut blå bok prisen på det åpne markedet. Sjekk Kelley blå boken, som gir en årlig oppføringer av verdien av hver bil på markedet, og anslår dollar verdien basert på betingelsen og kjørelengde. Dagens utgave av Kelley Blue Book kan finnes i de fleste bokhandlere eller auto deler detaljhandel uttak.

• Fastslå forskjellen i engros og detaljhandel verdien av din bil for å forhandle med hell med forhandleren. Kelley Blue Book og andre ressurser vil vise to forskjellige priser, som vil gi deg en informert forhandlinger posisjon når det gjelder prisen du kan få for bilen.

• Rengjøre bilen før du forhandle trade-in verdien. Har både interiør og eksteriør detaljert, og ta ut alle personlig artikler. Du kan ha noen mindre hakk og riper fast også, siden bilen forhandler trekker mer fra den totale verdien av bilen for disse feilene enn om du bare hadde dem fast i kroppen butikken.

• Forskning alternativene når du forhandle om en rettferdig pris på bilens handelen og gange unna hvis du føler at du ikke får avtalen du fortjener. Du kan vanligvis få et høyere beløp for din handelen ved å selge det til en privat fest, ved forhandling separat med en annen bruktbil forhandler eller kjøpe en ny bil fra samme produsent som gjorde kjøretøyet.

• Bruke elektroniske ressurser, som den offisielle nettsiden for Kelley blå boken, til å bestemme verdien av bilen (se ressursene nedenfor). Fra Kelley Blue book området, kan du også finne ut om verdien av alternativer, for eksempel lydsystemer, aircondition og alle andre oppgraderinger du har gjort i kjøretøyet trade-in.

Tips og advarsler

  • De fleste eksperter anbefaler likevel at du selger gamle bilen først i en privat salg og ikke handle gamle bilen til forhandleren.