Nnywellness.com

Lover om studentkarakterer & kjøring i Kentucky


Lover om studentkarakterer & kjøring i Kentucky

Ifølge en 2007 rapport av utdanning kommisjonen i USA, det er 17 USA som krever tenåringer å møte skolen stede krav for å kjøre. Kentucky, men er en av bare fire (sammen med Mississippi, North Carolina og West Virginia) som krever også en tenåring å opprettholde tilfredsstillende karakterer for å holde en gyldig førerkort.

Krav

For at en tenåring å få Kentucky førerkort, finnes det flere krav som må oppfylles. Mens enkelte stater tillater 15 år gamle studenter å få lærendes tillatelser, tenåringer i Kentucky må være minst 16 og må bestå en skriftlig test og visjon test. I tillegg er en student-driver nødvendig for å fullføre førerens utdanning programmet gjennom en skole, staten, eller privat gjennom en sertifisert instruktør. Studentene må også minst 60 timer kjøring tidligere tilværelse innrømmet å skaffe en lisens, og for ett år, kan bare kjøre når en lisensiert sjåfør (21 år eller eldre) i bilen.

Ikke Pass/nei kjøre

Disse og andre bestemmelser opprettholder Kentucky en nei Pass/No kjøre lov som insisterer på 16 - og 17-årige skoleelever møte minimum pedagogiske krav om ytelse og frammøte. Ifølge Kentucky transport kabinettet utstede skoler en skole samsvar bekreftelse Form til Statens divisjon av driveren lisensiering detaljering om en student har oppfylt kravene. Hvis en student har ni eller flere uforklarlige fravær, kan dette være årsaken til umiddelbar opphevelse av lisensen. Etter dreier 18, er Kentucky drivere unntatt fra akademiske krav.

Gjør karakterene

I tillegg til stede, må studenter oppfylle akseptable akademiske standarder for å holde et førerkort. En student som faglig mangelfull hvis han eller hun ikke fire eller flere kurs i forrige semester, har ni eller flere uten melding fravær, eller har droppet ut av skolen. På dette punktet, har skolen muligheten til å tilbakekalle student samsvar bekreftelse-skjemaet, som vil føre til umiddelbar suspensjon av førerkort.

Effektiviteten

Intensjonen bak Kentucky's No Pass/No kjøre lov---å oppmuntre tenåringer å bo i skolen og vedlikeholde gode karakterer---er lyd, men det er ingen empiriske bevis at det faktisk fungerer. Ifølge en artikkel i "Utdanning Week" finnes ingen forskning som om loven har forårsaket skolegangen redusere, selv om det har ført til økt overvåking av student fravær av skoler. Men viser artikkelen også at noen Kentucky lærere vurderer No Pass/No kjøre loven å være en suksess basert på anekdotiske bevis.