Nnywellness.com

Hvordan beregne belastning i en svanehals Trailer


Hvordan beregne belastning i en svanehals Trailer

En svanehals trailer har en brutto kjøretøy vekt vurdering plakat som angir mengden vekt tilhengeren kan sikkert og lovlig bære. Tilhengerprodusenten kreves av Department of Transportation plassere denne plakaten på tilhengeren på en synlig plassering. Beløpet av vekt en svanehals trailer kan dra krever å vite hva tilhengeren veier når den er tom og hva det veier etter at den er lastet. En skala oppfyller dette formålet og kan finnes på lastebilen stopper.

Instruksjoner

• Kjøre lastebil trekke tilhengeren av skalaen forlate akslene av traileren på den. Gå inn truck stop butikken og be om en en egenvekt billett. Det er en liten avgift for en egenvekt og gjenværende avgiften betales etter den lastet vekten er registrert.

• Last svanehals trailer med lasten.

• Kjøre tilhengeren tilbake på skalaen lastet og spørre butikken klokkeren registrere den lastet vekten. Slip automatisk trekker (net) eller tom vekt fra (brutto) lastet vekten. (Tare) eller faktiske vekten av lasten vil være på vekt billetten. Betale for billetten.

• Sammenligne Bruttovekt billetten til brutto kjøretøy vekt ratingen på tilhengeren er plakaten. Hvis billett vekten er høyere enn GVRW, fjerne Last vekt og reweigh traileren til den juridiske lastingsvekten er oppnådd.

Tips og advarsler

  • Sviktende å laste traileren etter GVWR kan forårsake strukturell skade på tilhengeren og skade operatør.