Nnywellness.com

Bil viser i Middlesboro i Kentucky


Bil viser i Middlesboro i Kentucky

Hvis du liker biler av alle typer og aldre, så gå til en bil viser i ditt område. For de i Middlesboro, Kentucky området, har du muligheter hele året for å gå til en av disse hendelsene. Vanligvis disse viser er koblet til festivaler, men enkelte som er spesielle arrangementer av lokale bedrifter. Bil Vis hendelser vanligvis foregår hele sommeren og høsten måneder.

Cumberland Manor

Cumberland herregården er et viktoriansk hjem bygget i 1890. Det ligger nær passasjen Cumberland Gap, som er et område der statene Virginia, Tennessee og Kentucky møtes. Det er et bed & breakfast, og er åpent for publikum. Herregården tilbyr spesielle arrangementer til kunder, besøkende og lokalbefolkningen hele året. En av disse hendelsene er Cruisin ' The krateret, en bil viser som hovedsakelig har klassisk og spesialitet. Arrangementet tiltrekker seg hundrevis av biler i de fem månedene som bil viser kjører. Snakke med bileiere og se på motorer, eller bare gå rundt festivalen og nyte alle kjøretøyene. Middlesboro kryssere klubben arrangerer arrangementet, og den går hver tredje lørdag fra mai til September.

Bell County Fair

Bell County Fair er en årlig begivenhet arrangert av Bell County Fair og utstilling Board, Inc. Det finner sted om sommeren, men de faktiske datoene varierer fra år til år. Virkelig har 4-H utstillinger, levende musikk, fyrverkeri og en rodeo. Bell County Fair arrangerer også en bil viser. Vanligvis registrerer kjøretøyet i morgen, og bedømme starter tidlig på ettermiddagen. Priser gis omtrent en time etter dømme starter. Vanligvis er avgiften ca $10.

Fall Festival

Funksjonene Cumberland Mountain Fall Festival levende musikk på fredag, lørdag og søndag, inkludert lokale og nasjonale band. En bil viser foregår på bestemte dager i festivalen, med klassiske og spesielle biler. Dette arrangementet finner sted i oktober.