Nnywellness.com

Hvordan du Wire Vonage til resten av huset


Vonage er et alternativ til land telefonlinje som er tilgjengelig i mange hjem rundt om i landet. Det gir en Internett-basert tjeneste som tendens til lavere kostnader, spesielt for tjenester som fjernsamtaler og internasjonale ringe. Ulempen med denne teknologien er at den virker gjennom tradisjonell telefon ledningsnett, etterlot mange kunder med bare en enkelt tilgjengelig telefonkontakt.

Instruksjoner

• Koble ledningen fører ut av din Vonage service-boksen, og erstatte den med din telefon duplekser dele utgang. Sett ledningen du bare koblet til en side av dupleksenheten og koble en ny telefon ledning til den andre siden av dupleksenheten.

• Koble din nye telefon ledning til enkel telefon-kontakten på mobiltelefon extender senderen. Plugg senderen i en vanlig strømkontakt hjemme. Dette må gå direkte i stikkontakten; Det kan ikke kobles gjennom en makt overspenningsvern beskytter.

• Koble en telefon til mobiltelefon extender mottakeren, og koble dette inn i en stikkontakt. Som senderen, må den være koblet direkte til en stikkontakt, og ikke gjennom et mellomledd. Gjenta for alle andre telefoner i hjemmet for å koble dem til Vonage.