Nnywellness.com

Hva slags kabel kreves for HD?


HDTV - visning er raskt blitt standard for dagens hjem. Med en rekke HD-kilder, som spillkonsoller og Blu-ray-spillere, er det viktig å koble TVEN med riktige kabler. Kablene kan man bruke er avhengig hva TV godtar. Mange moderne TV har mange kontakter, så eieren vil ha flere alternativer. Hvis kildeenhet inneholder kopibeskyttelse, som kan begrense typen kabler som kan brukes.

Komponent-kabler

Komponent-kabler bære analoge signaler, men ikke HDTV-signaler, fra HD-kilde til TVEN. En component-kabel er lett identifiseres ved sin røde, blå og grønne kontakter. Komponent-kabler bare bære video, selv om de fleste komponent kabler kjøpt inkluderer et sett med audio-kablene. De fleste HD-kilder, fra DVD spillerne å kabel set-top-bokser, har komponent kabelen grenseflate. På grunn av problemer knyttet til kopibeskyttelse, er disse typer kabler fases ut fra mars 2011.

Grensesnitt for Digital Video

Digital Video Interface (DVI) kabelen var først til å tilby en heldigital bilde. Disse kablene ble oftest funnet på flatskjerm dataskjermer, men har vært vist mer på HD - TV. Noen DVI-kabler støtter høy-båndbredden digital innhold sikringen (HDCP), mens andre ikke gjør. Hvis de ikke støtter HDCP, er de ikke kompatibel med alle enheter som bruker HDCP. DVI-kabler bære ikke alle audio-signaler, så forskjellige lydkabler må brukes hvis lyden er nødvendig.

High-Definition Multimedia Interface

High-Definition Multimedia Interface (HDMI)-kabler er den gjeldende standarden for HD-underholdning. Disse kablene har høy-definisjon digital video og lyd over samme kabel. Lyd og video som passerer gjennom en HDMI-kabel dekomprimeres for å gi best mulig lyd og bilde. HDMI-kabler er også HDCP-kompatibel.

Pris

Prisene på HD-kabler kan variere avhengig av forhandlere og andre faktorer. Lengde er vanligvis Hovedårsaken til en høyere eller lavere pris. Fra mars 2011 er seks fot komponent-kabler med lyd mellomtoner pris på rundt $3 til $4. Seks fot DVI kabler er litt mer dyrt, på rundt $5 til $6. Endelig, en seks fot HDMI-kabel er nærmere $3, forhandler.