Nnywellness.com

Hvordan fjerne starteren fra en 1997 Corolla


Hvordan fjerne starteren fra en 1997 Corolla

Din 1997 Toyota Corolla starter ikke. Alt du hører er en klikkelyd når du aktivere nøkkelen. Hvis batteriet er OK, er det neste logiske stedet å sjekke startmotoren. Når starteren ikke vil starte, motoren ikke heller. Fjerne startmotoren til en 1997 Toyota Corolla er utrolig vanskelig, takket være sin tilgjengelighet fra toppen av motoren, men det vil ta ca 30 minutter.

Instruksjoner

• Fjerne luft filteret samlingen fra motorrommet med flat skrutrekker. Bruker hendene til å løfte ut luft filteret forsamlingen og slangen koblet den til gass kroppen, og sett den til side.

• Fjern den negative terminalen på batteriet, via en åpne slutten fastnøkkel. Fjerne positiv terminalen på batteriet ved hjelp av samme teknikk.

• Finn startmotoren på overføring. Starteren har en elektrisk harness koblet til det, samt en tykk batterikabelen boltet til motoren. Fjern tilkoblingene bruker en åpne slutten fastnøkkel.

• Unbolt starter fra overføring ved hjelp av 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter. Løft den ut av motorrommet og setter den til side.