Nnywellness.com

Hvordan jeg presse en baksetet ned i en Toyota bil for mer lagringsplass?


Hvordan jeg presse en baksetet ned i en Toyota bil for mer lagringsplass?

Toyota tilbyr en rekke kjøretøy, inkludert sedan, SUV, kombi og coupes, med flere tiår igjen av alternativer. Fremgangsmåten for å sette din baksetet ned kan avvike av året, merke og modell av bilen du eier. Setter setet ned i ryggen kan tilby rikelig med ekstra plass til Last behov, enda mer så i SUVer og kombi, som kan omfatte et alternativ for den foran passasjersetet gå ned også.

Instruksjoner

• Åpne bagasjerommet eller klekkes til baksiden av setene. Se etter et håndtak på baksiden av setene (i SUVer eller kombi bare). Dra i håndtaket løslate setene.

• Sjekk for en dra-fanen i sedan eller kupeer ligger mellom setene og stammen slutten på toppen. Trekk i kategorien, som slipper setene. Gå rundt til bilens baksetet å presse setene ned når låsen oppheves.

• Se etter en referanse eller en knapp på baksiden av bilen. Håndtaket skal plasseres på siden av Luke eller bagasjerommet, over hvor dekkene er, og kan vise et bilde av setet. Trekk eller trykk på knappen, eller dra for å frigi referansen. Setene bør gå ned på sine egne men hvis ikke, gå til baksiden av bilen til trykk setene ned.

• Gå til baksetet av bilen hvis du ikke finner en release mechanism i bagasjerommet eller bak området bak seter. Se ved nakkestøttene etter en knott eller håndtak. Trekke knotten til utgivelsen låsen og trykk setet ned, eller dra opp på håndtaket for å låse opp og trykk setene ned.

• Se etter et håndtak på siden av baksetet og flytte det oppover mens skyve setet ned (den samme referansen som flytter setet og tilbake i oppreist stilling). I større kjøretøy, som Sequoia, Highlander eller 4Runner, kan alternativene variere. I fullt lastet modeller, se etter en elektronisk knapp blant forsetet kontrollene som viser et bilde av setene - Trykk på knappen for å flytte baksetet ned elektronisk.

Tips og advarsler

  • På grunn av ulike Toyota modeller og valgmuligheter, bør du konsultere brukerhåndboken å finne ut om de forskjellige måtene å endre bilens sitteplasser.
  • Hvis Toyota bilen er en eldre eller base modell, kan du ikke har denne muligheten. Kall en forhandler for detaljer.