Nnywellness.com

Hvordan overføre en talemelding til bånd


Hvordan overføre en talemelding til bånd

Det er to grunnleggende måter å overføre en talemelding til en kassett. Du kan gjøre det selv, eller du kan betale en tjeneste for å gjøre det for deg. Gjøre det selv er ikke så komplisert som det kan høres; du trenger bare riktig utstyr (som er relativt billig å kjøpe). Hvis du ikke vil heller gjøre det selv, er det tjenester tilgjengelig som vil overføre dine båndet for deg (mot avgift).

Instruksjoner

Gjør det selv-metoden

• Bruk en av telefon kabler du kobler telefonkontakten til telefon opptak kortets telefon "Innlinje" jack.

• Koble en ende av den gjenværende telefonledningen til telefon opptak kortets telefon "Linje ut" jack. Sett den andre enden til "Innlinje"-inngangen på vugge telefon.

• Sett inn stereo koble enden av stereo Y-kabelen til telefonen opptak kortets stereo "Linje ut" jack. Sett RCA-plugger, ligger på den andre enden av stereo Y-kabelen til RCA audio input kontaktene på baksiden av kassettspiller. Den røde pluggen går i rød kontakten, og hvite pluggen går i hvitt kontakten.

• Sette inn kassett i kassettspilleren. Kontroller at den kassettspiller input er satt til "Linje i." Trykk "Pause" og "Record" for å plassere kassettspilleren i posten standby-modus.

• Ring din talepost. Naviger gjennom systemet å finne meldingen du vil registrere. Vær oppmerksom på kassettspillerens posten Nivåmeter mens du navigerer voicemail systemet. Justere din opptak som trengs for at måleren spretter rundt 0 dB når lyd fra telefonen er registrert.

• Trykk "Pause" på kassettspilleren igjen når du er klar til å starte innspillingen.

• Trykk "Stopp" på kassettspilleren når meldingen er ferdig spille gjennom.

Tips og advarsler

  • Hvis du heller vil ha noen andre spille meldingene å tape for deg, kan du leie en tjeneste. Verizon, for eksempel anbefaler at kundene bruker tjenesten CBW produksjon. Du kan enten gå til webområdet CBW Productions (se koblingen i ressursene) å plassere en ordre, eller du kan ringe deres kundeservice på 1-800-770-8046 eller 1-877-244-3222.