Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk på din amerikanske mobilnettet mobiltelefon


Hvordan laste ned musikk på din amerikanske mobilnettet mobiltelefon

US Cellular har vært å gi kunder med kommunikasjonstjenestene siden 1983. I 2009 fikk de over 15 priser inkludert lesere valg: beste mobiltelefon leverandør fra Fort Dodge Messenger og The Mason City Gazette. Kundene kan velge mellom en rekke mobiltelefoner, hver med ulike funksjoner og funksjoner, når du kjøper mobilnettet planer med US Cellular. En stor andel av mobiltelefoner som tilbys inkluderer muligheten til å laste ned og lagre musikk direkte til enheten.

Instruksjoner

• Last ned via Bluetooth. Enklere telefoner med mindre tilbys via US Cellular, som LG UX220 eller Samsung skrittlengde, musikken kanne bare være dataoverførte med bruk av Bluetooth-teknologi. Se telefonens Brukerhåndbok for å finne hvordan du skal aktivere Bluetooth. Når Bluetooth er aktivert, vil cellen telefon trådløst koble til datamaskiner og mobiltelefoner på området. Musikk kan nå overføres mellom de to enhetene. Brukerhåndboken gir instruksjoner om hvordan dette gjøres.

• Last ned fra en datamaskin. US Cellular tilbyr mange telefoner med funksjonen inkludert i en musikkspiller, som det Samsung beskjed og Motorola Crush. Musikk kan lastes til gjennom en hjemmedatamaskin. Telefonen bruker vises manuell, bestemte trinn for å instruere riktig nedlasting praksis. En CD med programvaren som trengs for nedlasting vil har fått da telefonen ble kjøpt. En mini USB ledningen vil koble telefonen til datamaskinen. Dette kan eller ikke kan ha vært utstyrt med telefonen kjøpet. Følg instruksjonene for å laste ned musikk lagret på tilkoblet datamaskinen. De fleste telefoner med musikkspillere inkluderer også Bluetooth-funksjonalitet, slik at et annet alternativ for nedlasting.

• Tilgang til Internett via mobiltelefonen og laste ned musikk. Smarttelefoner tilbyr en rekke funksjoner som gir alternativer når du laster ned musikk. Bluetooth og datamaskinen tilkoblingsalternativer kan brukes, og den ekstra funksjonen av nedlasting via Internett. Internettadgang er tilgjengelig på US Cellular smart-telefoner som Blackberry Curve og HTC fest. Gå til et webområde for musikk nedlasting du ønsker og følge nettstedets spesifikke instruksjoner om hvordan du laste ned direkte til telefonen. De fleste nettsteder krever bare et trykk på en knapp.