Nnywellness.com

Hvordan finne en mobiltelefon bærebølge


Fleste i dagens samfunn har en mobiltelefon, men hva denne telefonen brukes til fortsatt varierer sterkt fra individ til individ og familie til familie. For eksempel noen mennesker bare bruker deres dekning for nødhjelp og bruke ca 20 minutter en måned eller mindre og ingen andre tjenester. Andre live på mobilen, snakke for hundrevis av minuttene pr. måned og bruke mange andre tjenester. Mobiltelefonoperatøren og kontrakt du velger vil avhenge av din personlige mobiltelefon vaner og behov.

Instruksjoner

• Finne ut hvor mange minutter du planlegger å bruke per måned med mobiltjenesteleverandøren din. Planene kan variere fra pay-as-you-go ubegrenset minutter per måned, med priser som passer. Den beste måten å finne ut er å se på din siste telefonbruk.

• Bestemme om det er andre funksjoner du trenger med mobiltjenesteleverandøren din. Disse funksjonene kan inkludere evnen å tekst, sende bilder, begrense databruk eller surfe på Internett alle ønskede. Prøv å bare betale for funksjoner du vil faktisk bruk. For eksempel hvis du sender 20 tekstmeldinger per måned, er det ikke nødvendig å betale for ubegrenset plan.

• Kontakte hver av de store mobiltelefon operatører å se hva de har å by på av tjenesten, priser, kontrakter og telefon. Noen av dem kan ikke tjene ditt område, så det er viktig å finne ut først. Store selskapene inkluderer T-Mobile, Cingular Wireless, Verizon Wireless og Sprint Nextel.

• Sjekk ut gratis eller rabatterte telefonene som tilbys med planer. Du kan se på mobiltelefonoperatørens nettsteder eller besøke en lokal forhandler. Pass på at du er komfortabel med å bruke telefonen og fornøyd med sine funksjoner før du velger.

• Se på detaljer om kontraktene, samt prøveperioden for hver av mobiltelefon operatører. Vil du teste tjenesten ut for minst en uke før du er forpliktet. Det er vanlig å signere en kontrakt for ett eller to år og avbryte etter prøveperioden er over vil vanligvis innebære betaler en avgift.