Nnywellness.com

Hvordan sette opp en kabelboks for DVD, TV & Videospiller


Hvordan sette opp en kabelboks for DVD, TV & Videospiller

En kabel for mottaker er utformet for å brukes med en TV og en Videospiller og/eller en DVD-spiller. Nyere TV gir deg flere tilkoblingsmuligheter. Hvordan du setter opp systemet avhenger av tilkoblinger du har tilgjengelig, enten du bruker standard RF coaxial (med gjengede sirkeltilkobling) og RCA kompositt (røde, hvite og gule plugger) tilkoblinger eller høyere kvalitet komponent (røde, grønne og blå plugger) og HDMI (med lange, trapes-formede tilkobling)-kabel.

Instruksjoner

• Koble kabel for mottakerens produksjon til videospillere inngang og videoopptakere utgang til TVs inngang; RF koaksial og RCA kompositt er eneste alternativene her. Hvis dette er de eneste tilkoblingene TV har tilgjengelig, bruke RF-kabel, ellers kan du bruke sammensatt.

• Koble DVD-spillerens utgang til TV. Du kan koble den til videospillere inngangen, men du må bruke en kompositt-tilkobling. Hvis du har en bedre tilkobling som komponent eller HDMI tilgjengelig, koble DVD direkte til TV kabelen.

• Koble kabelboksen direkte til TV med komponent eller HDMI-kabelen hvis en av disse tilkoblingene er mulig. Dette gir deg muligheten til å se på TV med en høyere bildekvalitet mens fortsatt å kunne registrere via Videospilleren.

• Fest kabelen mottakerboksens innspill til viktigste RF-koaksialkabel linjen som kommer ut av veggen.

• Koble alle enhetene, og slå dem på.

Tips og advarsler

  • Husk hvilke enheter bruker hvilke kabeltilkobling til TV slik at du vet som input kanal til å tune det til. For eksempel hvis kabel/VCR kam er koblet via RF coaxial kabelen, tune det å "TV." Hvis DVD-spilleren er koblet med komponent-kabler, tune TV "Komponent" å se på DVD-spilleren.
  • Røde, grønne og blå komponent kabler overføre video. Du vil måtte utfylle denne kabeltilkobling med en rød/hvit RCA audiokabel. Tilkoblingsporter blir ved rød/grønn/blå videoportene.