Nnywellness.com

Hvordan selge Junk bil i Flushing, New York City


Hvordan selge Junk bil i Flushing, New York City

Flushing er et nabolag i nord sentrale New York City. Det ligger i bydelen Queens og har vært en del av byen siden nederlandske kalte det ny-Amsterdam på 1600-tallet. I dag er Flushing del av en blomstrende storbyen full av biler. Mange av disse bilene må streike hvert år og bli oppgitt og solgt for deler eller skrapmetall. Spørsmålet er, hvor du går i Flushing når du har en useriøs bil å selge? Fremgangsmåten i denne guiden og du har en rekke alternativer for å selge din skrap bil.

Instruksjoner

• Plass en rubrikk annonse i lokalavisen å kunngjøre at du opp bilen for salg. Useriøs forhandlere eller deler selskapene ofte kjøpe disse biler og inkluderer gratis tauing med tjenesten. Du kan annonsere i noen avis i New York, men avisene i Queens området får de beste resultatene i Flushing. Queens Tribune og Queens Chronicle er begge gode muligheter for annonsering.

• Vurder å bruke useriøs bilen som en trade-in mot kjøp av en nyere bil. De fleste bil mange i Flushing området godtar en bil som en trade-in selv om det ikke kjører. Se etter de som har en "presse det, trekke det, dra den" kampanje. Hvis du planlegger å få en annen bil likevel, dette er vanligvis den enkleste måten å bli kvitt søppel bilen og du vil sannsynligvis få en høyere trade-in verdi enn hva du ville selge det til skrap. (Se ressursene nedenfor for en liste over bilforhandlere i Flushing området.)

• Selge søppel bilen til en søppelplass. Også kjent som Skraphandlere, disse virksomhetene alltid kjøpe useriøs biler. De vil selge så mange enkeltdeler som de kan fra bilen og smelte resten som skrap. Så hvor vil du motta useriøs bilen avhenger av hvor tung er det skrap yards vanligvis betale en pris per tonn. Noen vil gi en slep-bort gratistjeneste salg, mens andre krever at du å få bilen det på egenhånd. (Se ressursene nedenfor for en oversikt over skrap verft i Flushing området.)

Tips og advarsler

  • Prøv å selge så mange deler som du kan på bilen før du selger den som søppelpost. Frontlykter, baklykter, speil og liten motordeler er lett å fjerne og kan bli auksjonert bort på eBay. Noen valg deler kan tjene mer enn hva skrap verftet vil betale for hele bilen.