Nnywellness.com

Forskjeller mellom Mesh og tekstil motorsykkel jakker


Forskjeller mellom Mesh og tekstil motorsykkel jakker

Motorsykkel jakke er en standard rideutstyr. Tradisjonelle skinnjakke har avansert design med maske og tekstil. Noen funksjoner i begge Jakkene er standard, men det er nok forskjeller til å møte de personlige preferanser og smak av ryttere.

Betydning

Ifølge California Institutt for Motor Vehicles motorsykkel håndboken beskytte jakker en rytter uten å bli overopphetet, selv på dager. Jakken er egentlig en forlengelse av motorsykkelen, siden det er utformet for å beskytte rytteren.

Typer

Motorsykkel jakke er en viktig del av ridning, kan en bestemt type jakke være nødvendig å samsvare med været. Mesh jakker og tekstil Jakkene gir forskjellige fordeler i ulike kjøreforhold.

Mesh jakke

Mesh jakken er akkurat som navnet tilsier. Nettet er utformet for varme eller varmt vær og tillater større luftstrøm. En mesh jakke inkluderer vanligvis albue, tilbake og skjerme rustning, samtidig som det gir en komfortabel og pustende plass å holde rider kjølig.

Tekstil jakke

Tekstil motorsykkel jakker gir god beskyttelse og kan brukes i kjøligere vær. I motsetning til mesh jakken, tekstil jakken er vanntett, vindtett og med rustning og avtagbart duken. Som mesh jakken, ryggen, albue og skulder rustning beskytter. Denne typen jakke kan tåle en krasj eller Vær mer effektivt enn en mesh jakke.

Betraktninger

Motorsykkel sikkerhet grunnlaget anbefaler at en jakke passer tett til kroppen uten å føle stramt. En jakke bør ikke klaff mens riding. En dårlig tilpasset jakke kan ikke gi den beste beskyttelsen.