Nnywellness.com

Hvordan skjule kabelboksen fra en Wall Mount TV


Hvordan skjule kabelboksen fra en Wall Mount TV

Til tross for den økende bruken av trådløs teknologi er det ikke mulig å helt klippe ledningene til alt. Din TV og kabel boks har fortsatt forbundet med wire, men det betyr ikke at du må droppe et rent utseende for ditt underholdning område. Du kan skjule kabelboksen direkte bak TV, i en underholdningssenter eller i et annet rom.

Bak TV

Hvis du har noen mellomrom mellom veggen og TV, koble kabelboksen på baksiden av TV med kabel bånd. Dette er mulig hvis bak på TVEN eller festebraketten har noen steder å tråd stripsene gjennom. Du kan også bruke selvklebende hengende strimler for å koble kabelboksen på veggen bak TVEN. I begge tilfeller blokkerer TV visningen på kabelboksen.

Løpe telegrammer igjennom veggen

Du kan skjule din kabelboks og andre enheter i en underholdning skap eller i et annet rom. I begge tilfeller må du kjøre kabler gjennom veggen. Kontroller at alle kabler er vurdert for i-vegg installasjon. Starter Fjern TVEN fra sin veggfeste. Så et hull i veggen bak TVEN, Plasser hullet i midten av veggmonteringsbraketten. Så et hull rett under den første hullet og om 12 tommene fra gulv til ledninger til et underholdningssenter, eller så et hull i veggen i rommet der du plasserer kabelboksen. Kjøre stål fisk tape fra hullet bak TVEN til hullet der kabelboksen skal plasseres. Fest kabelen ledningen til enden av fisk bånd og trekk fisk båndet tilbake gjennom veggen. Koble TV-en og enhetene, og sette TV tilbake på sin veggfeste.

Infrarøde mottakere

En infrarød mottaker kit inneholder en IR-mottaker som du plasserer på apparatet, og den plukker opp fjernkontrollens signaler. Mottakeren er koblet med en ledning til en IR-forsterker, som du kan plassere i et annet rom. Repetisjonsenheten er koblet til IR-sendere; en emitter er plassert på IR-vinduet på hver enhet du vil kontrollere. Hvis ledningen connecting mottaker og forsterker er vurdert for i-vegg installasjon, kan du kjøre ledningen gjennom veggen i et annet rom; Hvis ikke, kan du skjule ledningen i ledningen dekker, som du kan kjøpe på din lokale jernvarehandel. Du kan kjøpe IR-mottaker kits fra Smarthome, Xantech og sydde.

Universell fjernkontroll

Hvis du foretrekker å holde deg unna saging hull og kjører wire, kjøpe en universell kontroller som fungerer med skjulte enheter; Logitech gjør en linje med dem. Disse kontrollerne kommunisere med en hub som er trådløst koblet til enhetene dine, inkludert kabel-boksen. Plass kontrollens hub nær TVEN. Det bør være i åpen hvor det får kontrolleren er signaler, men du kan skjule det blant dekorasjoner; koble deretter kontrolleren er hub til enhetene.