Nnywellness.com

Olympus 545 kamera Zoom feilsøking informasjon


Hvis et bilde er virkelig verdt 1000 ord, er et bilde fast på et digitalt kamera verdt primært de av fire bokstaver variasjon. Det virker hver utviklingsmuligheter i verden av digital fotografering er det en like forvirrende problemet som dukker opp på den verste tiden. Hvis du eier en Olympus D-545 Zoom og er klar til å trekke håret ut over kameraet problemer, ikke fortvil. Du vil være trygg snapping panorama bilder igjen i gang ved å følge følgende feilsøking tiltak.

Grunnleggende

Som med alle elektroniske enheter, finnes det en håndfull feilmeldinger som er mer vanlig enn andre på Olympus D-545 Zoom. Heldigvis er løsninger på de fleste av disse ganske enkel.

Hvis du mottar en melding om det er en feil, for eksempel løsningen er enkel: noe har ødelagt kortet, og det må fjernes og erstattes med en annen, ifølge feilsøkingsdelen av Olympus D-545 Zoom håndboken.

Andre lignende meldinger inneholder advarsler som "minne fullt," "kort full" og "picture feil." Ingen av disse er veldig farlig og kan løses ved å enten bare å slette bilder fra kortet (for de første to) eller laste ned bildet til en datamaskin for å undersøke den nærmere.

Også vurdere utenforliggende faktorer Hvis kameraet fungerer utenom vanlige. For eksempel når du bruker i ekstrem kulde, husk å varme batteriene før du plasserer dem i kameraet. Kalde batterier pleier å renne av raskere, og kan føre til kortere ladetid eller en unøyaktig vise de gjenværende batteristrømmen.

Resten

Det er enkle trinn for å løse mange andre problemer, også.

Hvis skjermen er vanskelig å se, kontroller at det er klart for alle kondens, at innstillingen lysstyrke justeres riktig og at skjermen ikke utsettes for direkte sollys.

Hvis du har problemer med flash, kontroller at kameraet ikke er satt til en av funksjonene som flash er deaktivert. Hvis kameraet er super makro eller panoramamodus, eller hvis sekvensfotografering er angitt, vil ikke flash brann.

Mange problemer oppstår bare når kameraet er koblet til en datamaskin. Det er viktig å huske at kameraet ikke vil skyte når koblet til en datamaskin.

Hvis kameraet ikke gjenkjennes av datamaskinen, kobler kameraet fra USB-porten og prøv tilkoblingen på nytt. Hvis USB-driveren ikke er installert, må du installere Olympus Master. Driveren skal leveres med kameraet.

Mange problemer kan også unngås ved bare dobbeltsjekke visse deler av kameraet. Kontroller alltid at du bruker ladede batterier og at de er satt inn riktig (manuell gir de riktige instruksjonene). Kontroller også for kameraet ikke er i hvilemodus, og at blitsen har hatt riktig mengde tid å lade før knipser et bilde. Til slutt, før du deltar på et arrangement der du forventer å ta mange bilder, kontroller at minnekortet er så klart som mulig for å sikre den ikke fylle opp i midten av hendelsen.

Med disse få tips og feilsøking løsninger presentert ovenfor, det bør være lite stående i veien for deg og en huset full dokumentert minner. At kunnskap alene er verdt 1000 ord.