Nnywellness.com

Hvordan fjerne velkomstbildet fra en mobiltelefon


Splash skjermen på en mobiltelefon refererer til hovedskjermen bakgrunnsbilde som vises når telefonen krefter opp og du er igjen ser på grunnleggende skjermen. Men noen ganger vil du kanskje endre skjermen, og du har muligheten til å bare fjerne den helt eller erstatte det med et annet bilde som skal overta fra tidligere splash skjermen. Prosessen for begge alternativene er nesten det samme.

Instruksjoner

• Slå på telefonen og slå den opp. Trykk på menyknappen for å få frem alternativene for verktøyene og menyene i telefonen.

• Bla gjennom menyalternativene fram til alternativene innstillinger eller verktøy. Klikk den midterste knappen, som vil bekrefte markert valget og åpne en ny meny.

• Bla gjennom til du har et alternativ som leser "Tilpass" eller "Wallpaper." Splash skjermen er i hovedsak bakgrunn bilde, og hvis du center-Klikk alternativet Tilpass, deretter på den neste menyen finner du et alternativ for bakgrunnsbilde. Trykk på den midterste knappen igjen for å velge dette.

• Bla gjennom alternativene telefonen gir splash skjermen. Du kan velge andre fotografier lagret på telefonen (klikker bildet og velger et nytt bilde), eller Velg ingen alternativ, som i hovedsak gir deg ingen bakgrunn og forlater deg med en svart skjerm som grunnleggende bakgrunnsbilde.

Tips og advarsler

  • Ikke alle cellen telefon menyer er satt opp med samme vilkår eller i den samme ordren. Du måtte fele med telefonen og se gjennom flere alternativer for å finne innstillinger-menyen som lar deg endre eller fjerne splash skjermen.