Nnywellness.com

Kan jeg tjore mobilen til min bærbare?


Kan jeg tjore mobilen til min bærbare?

Deling er prosessen med å bruke mobiltelefonen trådløst bredbånd signal for å koble til Internett med datamaskinen. Du kunne tjore telefonen til datamaskinen, men det avhenger i stor grad telefonmodell og mobiltelefon tjenesteleverandørens restriksjoner. Noen telefoner krever at du må bruke en USB kabel for å tjore, mens andre kan du gjøre det trådløs, via et middel som Bluetooth.

Hva du trenger

Hvis du har en tjore-kompatibel telefon og har registrert seg for en tethering plan leverandøren din mobiltelefon, kan du tjore telefonen til datamaskinen. Teleoperatøren kan fortelle deg hvordan du gjør dette, eller kan henvise deg til instruksjoner om hvordan å tjore telefonen din spesifikke. Instruksjonene varierer av enheten. Selv om du kan sjekke e-post og surfe på Internett fra telefonen, som ikke nødvendigvis betyr din telefon kanne tether. Mange mobiltelefon leverandører forbyr også, tethering uten kjøp av en spesiell tethering pakke - som innebærer en ekstra månedspris på din normale utgifter.

Andre alternativer

Hvis du har en Android telefon eller en jailbroken iPhone, kan det hende du finner programmer for å hjelpe deg med å tjore disse telefonene til din bærbare - uten å registrere deg for en tethering pakke med teleoperatøren. Teknisk forfatter Jr Raphael av "Computerworld" hevder at det er vanskelig for bærere å vite for sikkert at du er tethering mot deres ønsker, med mindre du bruker svært store mengder data. Vær oppmerksom på at dette er et grått område, og du kjører risikoen for tjenesten avsluttes hvis teleoperatøren fanger du og objekter til din tethering. Fra 1 juni 2011, Verizon begynte sprengning ned på brukere av uautorisert Android tethering apps - en praksis AT & T også startet i mars 2011.

Betraktninger

Priser for tethering pakker varierer blant mobiltelefon leverandører, så sjekk med din å se hva planer er tilgjengelig. Også tethering er ansett som en funksjon av din eksisterende kontrakt mobiltelefon leverandører. Det betyr at du kan slå den av og på på vilje uten å påvirke din bindingstid. For eksempel, hvis du vet du vil bli reiser mye en måned, og vil aktivere tethering bare for den tiden, kan mange mobiltelefon tjenesteleverandører det. Noen kan også tilby à la carte tethering alternativer, hvis du bare trenger en enkelt dag eller uke tethering evnen. Sjekk med leverandøren av den nyeste pakken informasjonen, som pakker og priser regelmessig endres over tid.

Wi-Fi Hotspot

Hvis du har flere enheter som du vil å tjore telefonen, har noen mobiltelefon tjenesteleverandører også Wi-Fi hotspot tjenesten tilgjengelig. Tethering pakker generelt bare lar deg koble en enkelt enhet til telefonen, men en Wi-Fi hotspot lar deg koble flere enheter. Tjenesteleverandøren mobiltelefon bestemmer hvor mange enheter er tillatt om gangen, så sjekk for å se hva dens politikk er før du registrerer deg for tjenesten.