Nnywellness.com

Hvordan installere en FiOS CableCARD


Hvordan installere en FiOS CableCARD

Verizon FiOS CableCARDs er små moduler som gir tilgang til bestemte høy definisjon og standard-definisjon programmer uten en set-top-boksen. Installere en selv er ikke mulig, som et CableCARD fungerer bare hvis det er forbundet med en bestemt digital kabel-klar enhet. For å få et CableCARD-kort installert, må du kontakte Verizon FiOS å ha dem installere det for deg.

Instruksjoner

• Kontakt leverandøren for lokale Verizon FiOS eller telefonisk. Telefonnummeret eller e-postadressen er avhengig av din plassering, selv om du kan besøke den offisielle Verizon kontakt oss siden for å vise hvor du må ringe eller adressen du vil bruke.

• Snakke med en kundestøtterepresentant og be om et CableCARD. Hvis du sender, bestille i brødteksten i e-post. Har kontoinformasjonen Verizon FiOS på side som du trenger det for bekreftelse.

• Planlegge en avtale for en Verizon tekniker å komme hjem og installere CableCARD-kortet til enheten. Husk at når et CableCARD-kort er installert, elementene er permanent tilkoblet, og kortet fungerer bare med den bestemte enheten. Hvis kortet må være forbundet med en ny enhet, vil det kreve et besøk fra en Verizon tekniker.