Nnywellness.com

Forskjellen mellom Analog & digitale telefoner


Betegnelsene "analoge" og "digital" viser til måten der telefoner overføre folks stemmer. Førstnevnte er en eldre teknologi mens sistnevnte er relativt ny. Endringen mellom dem hjelper for å revolusjonere kommunikasjonsteknologi.

Analog

Analog telefon signaler fortolke lyd som en elektronisk pulse som tilsvarer lyden som tolkes. Det er der navnet "analoge" kommer fra.

Digital

Digitale signaler bryte ned lyden til en binærkode (1s og 0s) er mye hvordan datamaskinen lagrer informasjon. Telefonen omstrukturerer deretter koden inn i en representasjon av lyden.

Fordelene med Analog

Analoge signaler er billigere å sende, og de fortsatt gi en klar stemme. Noen musikere hevder at analog lyder tillate større subtilitet og Bøyning også.

Fordelene med digitale

Digitale signaler tar mye mindre plass enn analoge signaler, som betyr mer informasjon kan sendes. Resultatet er en mye klarere signal med større rekkevidde for trådløse telefoner og enklere kryptering å hindre andre i å overvåke samtaler.

Som er der?

Analoge telefoner sannsynlig har uttrykket "samsvar med del 68, FCC-reglene" stemplet på baksiden, sammen med noen Ringer Equivalence. Digitale telefoner har mange flere funksjoner tilgjengelig, i et forretningsmiljø, du vanligvis slå og "9" på en digital telefon før nummeret selv.