Nnywellness.com

Hvordan å spore mobiltelefon tall gratis


Hvordan å spore mobiltelefon tall gratis

Mobiltelefonnumre er vanskeligere fordi i motsetning til fasttelefon telefonnummer, det er ingen universell liste for dem. Prøver å spore eieren av et mobiltelefonnummer gratis er enda vanskeligere. Vanligvis kan du finne hvor et tall er basert, men å finne ytterligere informasjon gjennom online databaser krever vanligvis betale en avgift. Før du betaler, men kan du prøve noen gratis metoder.

Instruksjoner

• Gå til Google. Skriv inn mobilnummeret i spørsmålet, med alle slags variasjoner. For eksempel, hvis tallet du sporer er 123-456-7890, må du søke etter "(123) 456-7890," "1234567890," "123-456-7890" eller "123 456 7890." Se om resultatet produserer noen ledetråder.

• Gå til hjemmesidene for Facebook og MySpace og søk nettsteder for mobiltelefonnummer. Ofte vil folk legge deres mobiltelefon tallene knyttet til kontoene sine uten å tenke. Bare skriv inn telefonnummeret i søkefeltet.

• Gå til MobilePhoneNumber.com på bruke webleseren. Dette er en frivillig database som ønsker sine mobiltelefoner skal vises. Det vil sannsynligvis finne ikke noen som ikke ønsker å bli funnet, men for mer generelle søk det kan være nyttig.

• Betale en avgift for å bruke nettsteder som vil skure internett og andre registreringer for et bestemt telefonnummer. Vanligvis er avgiften $15 til $30, avhengig av hvilken informasjon du ønsker. Plus tilbyr den legitime nettsteder en pengene tilbake-garanti hvis de ikke finner personen du søker etter.

Tips og advarsler

  • Husk på at hvis en person virkelig ikke ønsker å bli funnet, er det lite sannsynlig at du skal finne ut hvem han er gjennom konvensjonelle midler.
  • Advarsel: Ikke bruk informasjonen her for å trakassere noen.