Nnywellness.com

Moped lover for mindreårige


Moped lover for mindreårige

Mopeder er motoriserte sykler som vanligvis når topp hastighet på ca 25 mph. Selv om disse maskinene kan virke ufarlig, krever de fleste stater i USA operatører å være minst 15 år gammel. Mange stater krever også hjelmer til 18 år. Disobeying moped lover kan føre til bøter, forsinket lisenser eller merker på permanent posten.

Michigan Moped lov

Mindreårige bor i Michigan må være 15 til lovlig ri en scooter. Selv om du ikke trenger et førerkort, trenger du en moped operatørs lisens. Bruk av hjelm kreves også til 18 år. Bryte disse lovene kan resultere i en $100 fine og forsinket lisens godkjenning til 18 år.

California Moped lov

California moped lover er ganske strenge. Trenger du et førerkort og en M2 motorsykkel godkjenning. Det kreves også en hjelm, forsikring plan og registrering sertifikat. Med andre ord, behandler California lov en moped som en motorsykkel.

Florida Moped lov

Du trenger en lisens til å operere en moped i Florida. Hvis moped er under 50cc, trenger du ikke å bruke hjelm når man kjører. Selv om moped må registreres, er forsikring ikke obligatorisk.