Nnywellness.com

Hvordan kan jeg løse konflikter mellom iCal & iPod?


Hvordan kan jeg løse konflikter mellom iCal & iPod?

Hvis det oppstår konflikter som overlappende hendelser mellom iPod og iCal-programmet på Macintosh-maskinen, kan du fikse dem ved å fjerne iCal fra iPod og Resynkronisering kalenderhendelser til enheten. Standard iPod kalenderen vil automatisk flette eksisterende informasjon med ny eller oppdatert informasjon i iCal for å opprettholde samme informasjon på begge enhetene, ifølge «iPod og iTunes For Dummies.»

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen, og koble USB-enden av iPod-kabelen til datamaskinens USB-port. Plugg den gjenværende enden av iPod-kabelen inn i bunnen av iPod.

• Klikk iPod-kategorien i vinduet kilde ligger på venstre side av iTunes' programvindu, og klikk kategorien "Kontakter" i iTunes' valg-vinduet.

• Fjern merket "Synkronisering iCal-kalenderne" for, og klikk på "Apply"-knappen i nedre venstre hjørne av vinduet. Vent til iPod synkronisere, som fjerner iCal-kalenderne i prosessen.

• Sjekk boksen "Sync iCal-kalenderne" og velg "Alle kalendere" eller "Valgt kalendere" i vinduet. Hvis du velger å synkronisere bestemt kalendere, merker du av kalenderne du ønsker å synkronisere til iPod.

• Klikk "Apply" for å flette kalendere til iPod, og klikk på "Løs ut"-knappen nederst i iTunes-vinduet når iPod synkroniseringen er fullført.