Nnywellness.com

Hvor å konvertere en video Tape til Digital


Hvor å konvertere en video Tape til Digital

Videospillere, en teknologi gjort foreldet av DVD, Blu-ray-plater og digitale medier, har utvilsomt bli en ting fra fortiden. Men for de av dere som kan bare inn i den digitale tidsalderen, sjansene er at du har mange dyrebare minner registrert på disse omfangsrik kassetter fra år tidligere at du ønsker å konvertere til et digitalt format. Mange fordeler med å gå digital finnes, inkludert muligheten for å redigere videoer med digital redigering programvare, sende dem til venner og slektninger via e-post og ha sikkerhetskopier av dem i tilfelle noe alltid skjer med de gamle kassettene.

Instruksjoner

• Installere og kjøre programvaren som fulgte med den videoopptakskortet på datamaskinen.

• Opptakskortet inn datamaskinens PCI-kortplass. På skrivebordet tårn er dette vanligvis funnet på ryggen, mens på bærbare datamaskiner er det typisk på siden av tastaturet. Se brukerhåndboken for eksakte steder.

• Angi Videospilleren ved datamaskinen eller laptop (eller omvendt). Kontroller at sin plugin kan nå en stikkontakt og det kan være aktivert.

• Koble VCR 's "Audio/Video-kontaktene til videoopptak kortet" Audio/Video In"knekt med lyd/video-kabler. Dette er tydelig merket er vanligvis rød, hvit og gul.

• Plasser en tape i Videospilleren, og spille den. Videoen bør begynne streaming på skjermen, og videoopptakskortet programvare bør ta, slik at du kan lagre det som en videofil på datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Når du har videofiler som er lagret på datamaskinen, kan du brenne dem på DVD-RW eller DVD-R-plater med en DVD-brenner, som har blitt standard i de fleste datamaskiner. Dette vil tillate deg å spille av filmer på DVD-spilleren hjemme.