Nnywellness.com

Goodyear forsikring dekket spesifikasjoner


Goodyear forsikring dekket spesifikasjoner

Goodyear-dekk produserer en rekke dekk for biler, sport nyttekjøretøyer, minibusser og lastebiler. Goodyear har også en dekket linje for vinterkjøring. Goodyear forsikring dekket linjen er spesielt for biler og minibusser, og det er tre forskjellige modeller av forsikring dekk: forsikring ComforTred, sikkerheten TripleTred og forsikring drivstoff Max.

Asurance ComforTred

Forsikring-ComforTred har en dobbelt komfort-sonen som er ment for å optimalisere komfort og håndtering. Den har også et gjennomsnitt på 20 prosent mer pute og Goodyear rating system priser på ComforTred en 10 både tur komfort og stillhet av turen. Andre funksjoner inkluderer ComfortEdge sidevegger, asymmetrisk slitebanen og bredt omkrets grooves. Goodyear ga ComforTred en nier for tørr trekkraft, våt trekkraft og snø trekkraft.

Sikkerhet TripleTred

Forsikring TripleTred dekk er designet med tre soner. Hver sone er spesielt designet for å håndtere ulike kjøreforhold. Det er en isen sone, en og en tørr sonen. Vannsonen har dypt skåret Aquachannel riller for å kanalisere vannet hjulet og bilen. Sonen is har en sikringsanlegg rutenettmønster for ekstra trekkraft og funksjonene tørr sonen trå forsterkning for bedre håndtering. Toppliste Goodyear mottatt forsikring Tripletred en 10 i tørre, våte og snø trekkraft og åtte tur komfort og stillhet av turen.

Forsikring drivstoff Max

Goodyear hevder at forsikring drivstoff Max dekk vil spare penger på drivstoffpumpen. Over livet av alle fire dekk på bilen din, vil du spare 2600 miles verdt av drivstoff. Dette beregnes på en fire-prosent drivstoff økonomien forbedring i løpet av dekket med standard Goodyear forsikring P195/65R15 størrelse dekk, 65 000-mile slitebanen Goodyear. De kommet til denne konklusjonen etter testing drivstoff maks på en 2008 Honda Civic. Dekket mottatt en vurdering av åtte tørr trekkraft, komfort og stillhet av turen. Det har også fått en ni for våt trekkraft og sju for snø trekkraft på Goodyear vurderingsskala.