Nnywellness.com

Hvordan bygge en miniatyr dampmaskin


En dampmaskin er i utgangspunktet en varme-drevet motor som er endret til å bruke damp som form flytende drivstoff i stedet for bensin. Det er andre brennstoff alternativer, som solenergi, hamp olje, og selvfølgelig, strøm. Her vil du lære hvordan å lage den mest grunnleggende miniatyr dampmaskinen så du få konseptet kan gå videre og gjøre større og kraftigere versjoner. Alle materialer som er nevnt kan være i artikkelen kan kjøpes hos din lokale jernvarehandel som ess eller Home Depot.

Instruksjoner

• Først må du bygge den faktiske motor-delen. Ta den store sylinderen og plassere stempelet inni. Kontroller at det er avstand stempelet til lett gli inn og ut. Plass montert lokket på sylinderen, at armen for stempelet er sikker men ikke for stramt på lokket. Flytte stempelet er der du kan koble motoren til hva det er du drevet.

• Vent sylinderen. Bore to identiske hull på den ene siden av sylinderen. De bør være en mot toppen av sylinderen, den andre nederst. Du trenger en plugg for en av hullene som er enkelt fjernes og noe som ikke får for varm fordi du må ta den.

• Bygge delen drivstoff. For dette trenger du en kjele. Den beste typen finnes i enkel vitenskap kits og ligne en tank vann perforert med rør, nesten som en radiator for en bil. Ene enden vil ha siden der du kan brenne drivstoff som gass eller tre. Den andre enden har en pipe åpning. Dette er hvor kondenserte dampen avsluttes.

• Sette alt sammen. Koble kjelen på viktigste sylinderen (via gummidekslene) gjennom en av identiske hullene. Finne din drivstoff kilde, legge til vann og lyse opp! Det vil ta litt tid før vannet til å koke nok produksjon tykk nok damp. Når dampen begynner å bygge, vil det angi sylinderen. Sørg for å bruke plugg for å holde åpne hullet lukket. Når de begynner å bygge, stempelet flyttes, og du kan fjerne pluggen som vil frigjøre stempelet i flytte, opprette en blåse av damp og faktisk høre en "choo" som når et tog forbi.

Tips og advarsler

  • Kondenserte dampen kan være ekstremt varme!