Nnywellness.com

Hva er nødvendig å montere en HDTV-antenne?


For de som ønsker for å få et HDTV - signal, er en metode som ikke involverer kjøpe en dyr kabel eller satellitt pakke installere en HDTV-antenne. HDTV antenner kan brukes å kjøpe HD-signaler fra en rekke lokale kringkasting partnere.

Nødvendige verktøy

For utendørs installasjon av HDTV antenner finnes det en rekke nødvendige verktøy som brukes i både store og små installasjoner. Kontroller at du har en skiftenøkkel, makt drill og et utvalg av borekroner å fullføre aktivitetene. De fleste HDTV antenner kommer med den nødvendige maskinvaren til å fullføre installasjonen og krever bare bruk av verktøy for å fullføre installasjonen.

Antenne høyde

Bygninger og andre objekter kan ofte føre til HDTV antenne til å motta en dårlig eller svakt signal. Vanligvis, jo høyere en HDTV antenne er installert, jo bedre signal som mottas. Hvis det er nødvendig å heve en HDTV-antenne for å forbedre signalstyrken, vil montering antennen på det høyeste punktet på tak ofte hjelpe signalmottak. Videre er det en rekke gjør det selv metoder og opplæringsprogrammer for å installere HDTV antenner på polakkene ytterligere heving. Når heve HDTV antenne en mount eller pole, alltid huske å jorde masten med jording kobber eller aluminium elektrisk utladning hindre lyn.

Ledninger Tips og forsterkere

Avhengig av avstand HDTV antenne fra boksen TV eller ruteren, kan det være nødvendig å installere en antenne forsterker for å styrke signalet. For ledninger som går lenger enn 50 fot, kan en forsterker-boksen brukes til å styrke signalet og forbedre mellom antenne og TV.