Nnywellness.com

Ford Focus Side speil fjerning


Ford Focus Side speil fjerning

Fjerne et side-visning speil i en Ford Focus er et enkelt prosjekt. Mange mennesker, kanskje, ville bli overrasket over hvor lett det er. Hvis du erstatter speilet, kan det hende du kan finne en opprinnelig utstyrsfabrikant (OEM) ettermarkedet erstatning for mindre enn du betaler på en Ford-forhandler. Enten det er en drevet eller manuell speil, er erstatning prosedyren enkel.

Fjerne speilet

Åpne vinduet på døren til Ford Focus du er fjerne side speilet fra. Dette vil gi deg mer plass å arbeide. Hvis det er en drevet vindu, må du deaktivere tenningsnøkkelen og fjerne den fra tenningen. Dette hindrer en tilfeldig elektrisk kort når du kobler fra ledningen selen fra speilet.

Med en liten, vinklet trim verktøy, forsiktig lirke indre side-visning speilet seilet ligger foran døren. Dette er svart, plast trim dekker den indre delen av speilet. Kontroll modul for en drevet speil er i seilet. Wire sele kobles til kontrollmodulen. Koble denne wire sele fra innsiden av seilet.

En annen wire seletøy kopler til speilet selv. Denne sele er inne dørpanelet, men nær speilet. Trekke ledning selen opp gjennom tilgang hullet og koble.

Fjern midten montering bolt til samlingen speil. Bruk en skralle med en dyp socket.

Deretter Flytt på utsiden av døren. En annen beholde klipp på samlingen speil er foran seilet av speilet. Bruke trim-verktøyet på nytt, men sted en klut under vinklet hodet av verktøyet. Denne ville forhindre du fra skrape maling på vinduet trim. Være klar til å fange speil så det ikke faller og grunnen maling på døren. Forsiktig lirke speilet av dørpanelet. Det er en Gummipakning under speilet og pleier å holde seg til døren og speilet. Pass på at du ikke skade pakningen hvis du erstatter speilet. Noen ettermarkedet speil vil ikke utstyrt med en ny pakning, og må du fjerne den fra de gamle og bruke den på den nye.

Installere det nye speilet

Installere speilet er bare motsatt av å fjerne den. Husk å koble ledningen selen riktig og teste det når speilet installeres.