Nnywellness.com

Hvordan lage en Samsung inntrykk stopp vibrerer på lydløs


Hvordan lage en Samsung inntrykk stopp vibrerer på lydløs

Det var en tid da mobiltelefoner var nesten like stor som en eske melk, og uhørt bekvemmeligheten overskygget noen tanker om hvor fint det kan være å ha en i svart, med sprudler, eller kanskje ledsaget av en fin skjermsparer og en fengende ringetone. Moderne telefonene er like mye om tilpasning og funksjoner som de er om grunnleggende muligheten til å nå ut og snakke med noen. Samsung Impression er ikke annerledes, sportslige høyoppløselig berøringsskjerm, QWERTY tastatur, fil overføring applikasjoner og mye mer. Mens det er mulig å holde telefonen ringetone stille og fortsatt har det satt til å vibrere, kan du også deaktivere begge funksjonene i disse tider du foretrekker ikke å avbrytes på alle.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu"-knappen, etterfulgt av "Innstillinger," "Lyd profil" og "Stille." Velg feltet i stedet for alternativknappen av til høyre.

• Velg "Ringe" i rullegardin-menyen i øvre høyre hjørne av skjermen.

• Oppdra "Kaller Alert Type"-feltet, og velg "Mute". Velg "Lagre". Dette viser ringing og vibrasjon av lagrer innstillingen.

Tips og advarsler

  • Velge "Vibrasjoner" i stedet for "Mute" angir at mobilen skal vibrere tre ganger uten en ringetone under innkommende samtaler.
  • Feltene "Vibrasjon mønster" og "Vibrasjon intensitet" lar deg velge hvilken type vibrasjon skjer og hvor sterkt telefonen vil riste under samtaler. Disse feltene er tilgjengelig etter beslutter å sette telefonen skal vibrere eller full dempet.