Nnywellness.com

Hvordan lage et bakgrunnsbilde for en iPhone


Hvordan lage et bakgrunnsbilde for en iPhone

Hvis du ikke er fornøyd med standard bakgrunnsbilder tilgjengelig på iPhone, trenger du ikke å slå seg sammen med dem. Du kan opprette din egen bruker bilder du ønsker. Du kan bruke én av dine egne bilder, kan du finne et bilde du liker online eller du kan laste ned et bakgrunnsbilde app med hundrevis av bilder som er spesielt utformet for bakgrunner. Uansett dine interesser og stil, kan du finne et bilde som passer perfekt til din personlighet og slå den inn i iPhone bakgrunnsbilde.

Instruksjoner

• Finne et bilde du vil bruke som bakgrunn. Ta en bilde av noe du elsker, som barna, din pet eller en vakker solnedgang. Trykk "Safari" app og søke på Internett etter et bilde av dine interesser. Når du finner en, trykk fingeren på den i cirka tre sekunder, og trykk deretter "Lagre" i menyen som vises. Du kan også laste ned en app som "Bakgrunn" fra App Store og bla gjennom sine bilder, trykke "Lagre" når du finner et bilde du liker.

• Gå til Hjem-skjermen. Tapp "Bilder" app, og deretter "Kameraet Roll." Tapp bildet du vil bruke.

• Trykk på knappen i nedre venstre hjørne som ser ut som en pil kommer ut av en boks. Dette er "Share"-knappen. Det bringer opp en meny med alternativer. Trykk "Bruk som bakgrunn."

• Bruk fingrene til å justere størrelsen og justering av bildet. Trykk på skjermen med to fingre, og dra dem fra hverandre for å zoome inn. trekke dem sammen for å zoome ut. Klikk og dra en finger for å justere bildet. Når bildet er riktig justert, Tapp "Satt" og deretter "Hjem skjermen."

• Trykk på "Home"-knappen for å se nye bakgrunnsbilde.

Tips og advarsler

  • Du kan også endre bildet for låseskjermen på din iPhone.