Nnywellness.com

Hvordan endre kanter på en MyTouch telefon


Hvordan endre kanter på en MyTouch telefon

En MyTouch telefon er bare ett av mange berøringsskjerm telefoner tilgjengelig via T-Mobile. Selv om telefonen er hvit eller svart, kan du bruke silikon â € œskins†for å gjøre kantene på telefonen vises til alle fargen du ønsker. Skins kan gjøre telefonen mer attraktiv for deg, men de også gjøre telefonen enklere å forstå. Mange skins er tilgjengelig i flere farger, og i flere design for menn eller kvinner, på din lokale T-Mobile butikk, online eller på mobiltelefon kiosker på kjøpesentre.

Instruksjoner

• Kjøpe farget huden for telefonen MyTouch på en merchandiser cellphone produkter. Se etter en pakke som leser "MyTouch" foran etterfulgt av modellnummeret. Hvis du er usikker på hvilken modell du har, spør forhandleren eller holde telefonen til emballasjen å se om det er riktig størrelse. Mest retailers vil returnere en åpnet huden pakke hvis det ikke passer telefonen.

• Fjern skinnet fra emballasjen. Matche laderen inngang med hull i huden og kameraet på baksiden. På denne måten kan du lade telefonen uten å fjerne huden fra MyTouch telefonen. Skins oppføre feil kan gjøre det vanskelig å bruke andre funksjoner på telefonen, for eksempel kamera og høyttaler system.

• Skyv bunnen på telefonen inn i huden og trekke huden opp rundt toppen av telefonen. Det bør strekke tett rundt telefonen.