Nnywellness.com

Feilsøke en JVC LCD flatskjerm-TV


JVC LCD-TVer bruker micro-prosessering chips television; men det kan oppstå problemer som kan skjule bildet og lyden som er relatert til behandling chip. De vanligste problemene oppstått ved bruk TV er problemer med bildet, lyden, makt og fjernkontroll. Hvis problemer fortsetter å oppstå etter feilsøking, kan du kontakte JVC for å løse problemet, som dette kan være et tegn på feil eller skadede komponenter.

Instruksjoner

• Kontroller om TVen antennen er ordentlig koblet hvis du har problemer med bildet. Kontroller at alle tilkoblingene er riktig innsatt, kontrollerer om kabel eller antenne ut ledningen er koblet til TV. Hvis du bruker en kabelboks, sikre at kabel- eller antennesystemer ledningen er koblet inn kabelboksens "In" plugg og at TV er koblet til kabelbokser "Ut" plug.

• Farge eller nyanse problemer, velger du "Meny" på JVC TVens fjernkontroll. Ved hjelp av piltastene på fjernkontrollen, velg "Bildet." Bla ned og velg "Video Reset" gjenopprette bildet til fabrikkinnstillinger.

• Kontroller at TVen ikke er koblet til "Input-1," "Input-2" eller "Input-3" som dette vil føre til at du ikke høre noen lyd fra den "lyd ut" på baksiden av TVen.

• Sjekk om batteriene er satt inn riktig. Hvis de er, kan du prøve et par nye batterier; i tillegg sørge for at du er i 23 fot av TV for å betjene fjernkontrollen.

• Hvis TVen slås av automatisk, kontrollerer du at auto-sleep funksjonen er slått av. For å gjøre så, velger du "Meny" på fjernkontrollen og velg "Innstillinger". Velg alternativet "Av" for både den "automatisk stenge ' og"Sleep Timer"funksjoner.