Nnywellness.com

Hva gjør jeg når jeg ikke kan laste opp bilder til Facebook fra min iPhone?


Hva gjør jeg når jeg ikke kan laste opp bilder til Facebook fra min iPhone?

Facebook Mobilprogrammet tilgjengelig i iTunes App Store inneholder en funksjon for brukerne å direkte laste opp fotografier og andre bilder lagret på iPhone harddisk. Hvis du ikke klarer å laste opp bildene i app, må du overføre filer til en annen kilde eller avgjøre om det er et problem med programmet på telefonen.

Last ned Facebook App

Hvis du har brukt Facebook mobile eller touch nettstedet i Safari-nettleseren, bør du laste ned Facebook app fra iTunes App Store. I motsetning til mobile og touch webleserversjoner av nettstedet, Facebook app legger et kamerasymbol oppdateringen statusalternativene. Å trykke på dette ikonet kan du direkte tilgang til din iPhone bildebibliotek og laste opp bilder til Facebook.

Overføre til datamaskinen

Du kan overføre bilder fra iPhone biblioteket med verktøyet Image Capture på Mac OS X eller bruker iTunes til å aktivere enheten for "disk behandling" på en Windows-datamaskin. Når iPhone er koblet, vil datamaskinen gjenkjenne bildene på enheten og kan du kopiere dem til harddisken.

Laste opp Off-Site

Hvis du vil laste opp bilder før du får datamaskintilgang igjen, kan du laste opp bilder til et eksternt nettsted som Imgur eller Photobucket. Begge disse nettstedene har iPhone-programmer tilgjengelig på iTunes App Store. Når du installerer app, kan du sende å website og kopiere direkte URL for bildet. Du kan deretter lime koblingen i en Facebook-post for å dele det på din profil.

Installere Facebook

Hvis du fortsatt har problemer med å laste opp bilder og andre bilder i Facebook-program, kan telefonen har et problem med app selv. Du bruker en foreldet versjon av programmet, eller programmet kan bare få en feilmelding med biblioteket under opplastingen bilde. Hvis du trykker og holder på Facebook-ikonet på startskjermbildet, en svart X på knappen vises for deg å avinstallere app. installere Facebook ved revisiting App Store og laste ned igjen.