Nnywellness.com

Hvordan justere min Panasonic Plasma Zoom


Hvordan justere min Panasonic Plasma Zoom

Som Panasonic plasma-TVer fortsetter å utvikle seg, fortsette størrelse, bildekvalitet og funksjoner å forbedre. Oppdag flere måter å justere bildene Panasonic TV, inkludert med zoom-funksjonen, som lar deg fylle skjermen med bildet. Zoom blir hendig for opptak letterbox-format filmer til DVD, for eksempel. Letterbox refererer til videoer med vannrette striper øverst og nederst på bildet og zoomefunksjonen kutt ut den øverste og nederste barer, så sidene matche opp med endene av bilde skjermen. Å vite hvordan du justerer din Panasonic plasma zoom kan forbedre seeropplevelsen.

Instruksjoner

• Slå på Panasonic TV, trykk "TV/Video" på fjernkontrollen og deretter "TV."

• Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen, så en av pilene under menyknappen. Trykk "OK" for å gå videre til neste meny til du kommer til bilde-menyen.

• Velg "Zoom Juster" fra menyen bilde og deretter "V-posisjon" eller "V-størrelse" for å justere den vertikale bildeposisjonen og størrelse.

• Velg "Zoom" for å forstørre bildestørrelse med størrelsesforholdet 4:3. Størrelsesforholdet angir video bildet på TV-skjermen med høyden. Standard TV-bildet har et størrelsesforhold på 4:3 (eller 4 x 3), som betyr at bildet du ser vises 33 prosent større enn høyden. Widescreens har et størrelsesforhold på 16:9 eller (16 x 9), betyr at bildet du vise vises 78 prosent større enn høyden. 16:9 sideforhold finner du på de fleste HDTV-programmer.

• Trykk "OK" på fjernkontrollen for å tilbakestille innstillinger av størrelsesforhold etter bruker zoomfunksjonen. Dette forhindrer mulig bildelagring, eller et spøkelse bildet det forstørrede bildet, som kan skje hvis bildet ble igjen på TVen.